Hoppa till huvudinnehåll

Återigen är CANEA ONE inkluderad i Gartners Market Guide for Enterprise Business Process Analysis.

Vi är stolta över att återigen vara med i Gartners nyligen publicerade Market Guide for Enterprise Business Process Analysis (november 2018).

"Att vara konsekvent erkänd i denna typ av välrenommerad forskning, särskilt kopplad till den nyligen publicerade Market Guide for Technologies Supporting a DTO, visar vidare att CANEA ONE är en solid och innovativ lösning för företagsledare som vill digitalisera sina processer och ta sitt företag till nästa nivå när det gäller effektivitet.", säger P-O Björkhede, direktör för internationella kanaler, CANEA.

Med sin kompletta lösning kan CANEA ONE hjälpa företag att omvandla och visualisera sina processer, hela vägen från strategi till exekvering. Kombinerat med en stark konsult och utbildning verksamhet, har CANEA en unik position att erbjuda tjänster före, under och efter genomförandet av CANEA ONE.

I sin rapport konstaterar Gartner "Användningsfallet kring strategi-till-exekvering eller fokusera på affärsförändringar och digital transformation blir gradvis transformerad till en ny marknad. Den kombinerar användningsfallet strategi-till-exekvering med det omvända exekvering-till-strategi användarfallet (closed-loop tillvägagångssätt). Vi har konceptualiserat detta som en Digital Twin of an Organization (DTO). EBPA för strategi-till-exekvering ser mycket intressant ut för framtiden."

Gartner fortsätter "CANEA ONEs kompletta lösning erbjuder inbyggd integration mellan strategi, projekt och portfölj, ärendehantering, process och dokumenthantering. CANEA säkerställer att alla aspekter av strategin enkelt kan visualiseras och klargöras på alla nivåer i organisationen och alla initiativ och aktiviteter är anpassade till strategin.

Jämfört med tidigare versioner så erbjuder CANEA ONE 2018.3 ett mer moderniserat och konsekvent användargränssnitt (UI), KPIer integrerade och visualiserade i processmodellerna samt ett helt nytt JavaScript-ramverk som garanterar framtida funktionalitet och flexibilitet."

Om du vill veta mer om eller diskutera Gartners resultat i mer detalj och hur det kan hjälpa din organisation i den digitala världen, kontakta gärna oss eller ladda ner rapporten på www.gartner.com.

Om Gartner.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/98/Gartner_logo.svg/1280px-Gartner_logo.svg.png

Gartner är världensledande inom forskning och rådgivande och förser företagsledare med insikter, råd och verktyg för att bygga morgondagens framgångsrika organisationer. Verksamma i över 40 år har de nu en position som pålitlig rådgivare och en objektiv resurs för mer än 15 000 organisationer i 100+ länder.