Hoppa till huvudinnehåll

CANEA föreläser på Projektverktygsdagen

Den 10 maj är det dags för Projektverktygsdagen på Courtyard by Marriott Stockholm. Då bjuder vår seniora managementkonsult Lisa Oliv på en spännande föreläsning om förändringsledning. Vi finns också på plats under hela eventet och pratar mer om förändringsledning och annat som har med projekt att göra.

Årets tema - Digitaliseringen och människan

Projektverktygsdagen 2019 arrangeras av Svenskt Projektforum. Det blir ett fullspäckat schema med fokus på projektverktyg och ledarskap. Se hela programmet här.

Vår föreläsning: Förändringsledning – buzzword eller användbart verktyg?

Många individer och organisationer har förstått vilken potential som finns i effektiv förändringsledning. Andra avfärdar förändringsledning som ett buzzword eller som ett ”mjukt” alternativ till projektledning. Hur kan du gå till väga om du är omgiven av skeptiker när du själv ser ett starkt behov av förändringsledning i din organisation? Och är det verkligen så att det gör nytta i alla projekt? Lisa Oliv, Senior Managementkonsult på CANEA, har mångårig erfarenhet av att stötta organisationer att genomföra olika typer av förändringar. Under denna session delar Lisa med sig av erfarenheter och praktiska tips kring förändringsledning.