Hoppa till huvudinnehåll

CANEA ingår partnerskap med StyrelseAkademien Väst

Vi ingår partnerskap med StyrelseAkademien Västsverige, i syfte att främja vårt gemensamma engagemang för näringslivet i Västsverige. Som partners till StyrelseAkademien bidrar vi gemensamt till Västsveriges tillväxt. Vårt gemensamma mål är att verka för utvecklingen av ett professionellt styrelsearbete, som i sin tur leder till att utveckla näringsliv och organisationer.

Vi vill skapa en internationell tillväxtregion som attraherar kunskap och kapital till bolag, genom att stötta utvecklingen av styrelsearbetet i det Västsvenska näringslivet. Samtidigt skapar vi nya betydelsefulla kontakter och utvecklar våra medarbetare.

Styrelseakademien är en oberoende, ideell och samhällsnyttig medlemsorganisation vars mission är; att öka kunskapen om styrelsearbetets betydelse för företagens lönsamhet och utvecklingskraft.

Den erfarenhet som vi på CANEA besitter inom strategiutveckling för att skapa en enad styrelse och ledning, samt kompetens inom ledarskap och förändringsledarskap utgör ett tillskott till Styrelseakademiens verksamhet och i framtida utveckling.

.

Kontaktperson CANEA:

John Saldin, Managementkonsult

john.saldin@canea.se

Mobil: 0736-002807

.

Kontaktperson StyrelseAkademien Väst:

Jan Lindblom, Verksamhetschef

jan.lindblom@styrelseakademien.se

Mobil: 0735-401528