Hoppa till huvudinnehåll

CANEA ONE vinner innovationspris

Bland tusentals företag med innovativa IT-lösningar valde juryn ut CANEAs verksamhetssystem CANEA ONE som vinnare i kategorin Smart Data när Innovationspreis-IT delades ut i Tyskland.

”Vi är väldigt stolta över utmärkelsen. Det bekräftar att vi är på rätt väg och motiverar oss att förbättra oss ännu mer som leverantör” säger Reiner Meister, Vice President of Sales & Consulting på CIANS AG, CANEAs partner på den tyska marknaden. ”CANEA ONE är innovativt och en framgångsfaktor för företag då det är ett helt verksamhetssystem integrerat i ett enda verktyg.”

CANEA ONE är ett verksamhetssystem bestående av fem moduler, som kan användas individuellt eller tillsammans: Dokumenthantering, Processhantering, Ärendehantering, Projekt- och portföljhantering samt Strategier och styrkort. Tillsammans utgör modulerna ett kraftfullt verktyg som kopplar samman den dagliga operativa verksamheten med strategi och mål. Juryn motiverade priset genom kriterier som innovation, användarvänlighet, produktmognad, positiv inverkan på lönsamheten och förmåga att påverka effektiviteten inom organisationer.

Läs mer om CANEA ONE.

Om Innovationspreis-IT
Initiative Mittalstand har sedan 2004 delat ut priset årligen inom olika kategorier. En jury bestående av drygt 100 medlemmar bestående av bland annat professorer, IT-branschexperter och journalister som bedömer över 5000 inlämnade IT-lösningar och IT-produkter. De vinnande bidragen kännetecknas av innovation som leder till att medelstora organisationer når en digital framgång i sin verksamhet.