Hoppa till huvudinnehåll
 Key Account Manager
+46 (0)10 459 00 67
+46 (0)725 70 60 67
Kontakta via e-post

Julius Aasberg Pipirs

 Key Account Manager
+46 (0)10 459 00 67
+46 (0)725 70 60 67
Kontakta via e-post

Julius är en tidigare ö-bo ifrån Orust som bröt trenden och flög iväg för utlandsstudier och spontanresor.

"Jag har ett stort intresse för att lära mig nytt och samla nya erfarenheter, vilket gör mig svag för frihet under eget ansvar. Jag trivs bäst när jag får vara delaktig i något meningsfullt och får chansen att göra skillnad ihop med fantastiska människor!”

Utmaningar och fullt av möjligheter
CANEA är ett växande företag där jag dagligen får chansen att kasta mig ut i nya utmaningar och skapa Sveriges ledande arbetsplats och affärspartner. Här finns det fullt av möjligheter för den som vill ta plats, driva idéer och ta an utmaningar. Tillsammans med ett gäng fantastiska kollegor gör jag verklig skillnad för våra kunder. Jag får chansen att lära ifrån de bästa och utföra ett meningsfullt arbete!


Gott kaffe under varierande dagar
Min dag på CANEA börjar alltid med en kaffe från våra trogna espressomaskiner Bettan & Hasse, därefter jag kopplar upp min dator och loggar in. Dagen varierar med alltifrån kunduppföljningar och relationsskapande aktiviteter till att tillsammans med kunder skissa fram utbildningsupplägg som passar deras unika behov. Ibland handlar dagarna om att föra dialoger med våra konsulter och sätta ihop utbildningsförslag för våra kunder, medan jag andra dagar tar mig an nya kunder och skapa nya relationer inför framtiden. Alla dagar ser jag till att spendera tid med fantastiska kollegor, där vi delar med oss om livets senaste händelser och bara har roligt!"