Hoppa till huvudinnehåll

Melissa More

Sportig Stockholmstjej som just nu snöat in på triathlon. Tycker om att resa och möta nya kulturer men favoritlandet förblir Frankrike. Med alperna, sydkusten, maten, språket och kulturen kan hon bara inte få nog av detta resmål. Jobbar på kontoret i Stockholm.

Utmanas och utvecklas varje dag!
"Det bästa med att jobba på CANEA är att jag utmanas och utvecklas varje dag! Tack vare det stöd jag får genom att jobba i en organisation fylld av bra verktyg och metoder samt kompetenta och hjälpsamma kollegor så vågar jag utmana mig själv. Arbetet som managementkonsult och föreläsare är omväxlande och jag har stor fördel av att kombinera dessa roller. I rollen som konsult har jag nytta av min pedagogik och när jag föreläser är jag hjälpt av den praktiska erfarenhet som konsultrollen ger mig. Jag känner att jag hjälper våra kunder på riktigt vilket jag gillar."

Varierande och energigivande arbetsdagar
"Mina arbetsdagar varierar ständigt. I min roll som föreläsare så träffar jag mycket nya människor och får möjlighet att dela med mig av min kunskap och erfarenhet – och får minst lika mycket tillbaka! I rollen som managementkonsult hjälper jag företag och organisationer att identifiera och genomföra effektiviseringar och förbättringar i deras verksamhet. Mitt specialistområde är miljö. Därför tycker jag att det är extra roligt när jag får hjälpa en kund att förbättra sitt miljöarbete och visa dem att detta ofta spiller över till andra områden som t.ex. bättre lönsamhet."