Hoppa till huvudinnehåll
 Managementkonsult Kontakta via e-post

Micael Hangelin

 Managementkonsult Kontakta via e-post

En kille från Småland som nu mer är bosatt i Kungälv. Försöker hinna med lite golf under sommaren och är allmänt sportintresserad. Jobbar på kontoret i Göteborg.

Olika utmaningar varje dag
Här får man verkligen personlig utveckling. Det finns väldigt många områden som CANEA är duktiga på . Det är bara att försöka lära sig så mycket som möjligt. Vi har gott om verktyg och metoder som är väl beprövade och som vi vet fungerar i verkligheten. Jag har själv jobbat som kvalitetschef ett antal år och kan hela tiden relatera till verkligheten ute i företagen - det känner jag är en oerhörd styrka hos oss! Vi har också en väldigt öppen och positiv kultur där alla verkligen vill hjälpa till.

Blandningen mellan konsultuppdrag och utbildning
Att ena dagen vara ute hos kunder och nästa dag hålla utbildningen passar mig perfekt. Jag får jobba med allt jag tycker är intressant. Att kunna ta med sig verkliga exempel in på våra utbildningar ser jag som en väldigt viktigt del. Uppdragen vi har är utmanande och intressanta och jag känner att vi verkligen hjälper våra kunder med att utveckla verksamheten. I min roll har jag väldigt stor frihet, vilket är en förutsättning för att ibland få ihop livspusslet med familjen.