Hoppa till huvudinnehåll
 Managementkonsult

Stefan Lund

 Managementkonsult

Stefans personlighet består av olika delar där en av dem är den strukturerade sökaren efter effektivitet, klädd i skjorta och kavaj och en annan är äventyraren som ger sig av mot det okända utan att tveka och som lever med intuitionen som vägvisare. Han är fylld av frågor och vill ständigt lära och som för honom betyder att det finns ett lärande i allt som sker.

Vad gör en managementkonsult?
"En managementkonsult är någon som fungerar som både coach, mentor och "mental PT" för ledare. Tränar människor att se nya möjligheter, måla upp bilden av framtiden och eliminera hinder. Det innebär också att hålla utbildningar inom verksamhetsstyrning, ledarskap, processer och effektivitet."

Varför skall dina blivande kollegor välja att jobba på CANEA?
Här kommer svaret snabbt; "För att verksamheten genomsyras av omtanke och glädje. Man kan verkligen både känna och se att här vinner vi tillsammans. Fina möjligheter till utveckling och ett härligt stöd av alla arbetskamrater. Om man ställer en fråga eller vill ha hjälp med något så tar det bara någon minut innan någon har räckt ut handen. Tveka inte en sekund om du vill jobba med oss. Du ångrar sällan det du har gjort men ångrar ofta att du inte tog chansen när den kom."

Hur tillbringar du tiden när du inte jobbar?
"Förutom att träna, åka motorcykel, vara pappa och dra på äventyr så är jag också NLP terapeut och hjälper människor bli av med beroenden, ångest, fobier, kronisk värk, osv. Jag gillar också skidåkning och framför allt vattenskidåkning och är medlem i +45 truppen för Vattenskidlandslaget."