Hoppa till huvudinnehåll

Cookie policy

På denna webbplats samlar vi in viss information med hjälp av kakor (”cookies”).

Vi uppskattar att du besöker CANEAs webbsida. Vi värnar om din rätt till skydd av personuppgifter och av den information som du lämnar till oss, och vi vill att du ska känna till hur vi använder och skyddar den information som vi samlar in om dig. CANEA respekterar rätten till skydd av personuppgifter och tillämpar god sed så som den definieras i gällande lagar och bestämmelser om skydd av personuppgifter, däriband EU:s Dataskyddsförordning (General data protection regulation, GDPR).

Denna Cookie Policy beskriver, liksom CANEAs Integritetspolicy, CANEAs policy och praxis när det gäller användning av den information som samlas in på denna webbplats, liksom din rätt till skydd av dina personuppgifter.

Därför använder vi kakor

Kakor förbättrar din upplevelse. Vi samlar in data om din dator och, när det är tillgängligt, din IP-adress, operativsystem och webbläsartyp för administrativa ändamål och för att rapportera insamlade data till vår marknadsavdelning genom att använda en cookie-fillagring på din hårddisk.

Cookies innehåller information som hjälper oss att förbättra vår webbplats och erbjuda en bättre och mer användarvänlig tjänst. Cookies ger oss möjlighet att:

  • Spara information om tidigare inställningar som visade produkter och tjänster som behandlas av din dator, så vi kan justera våra webbplatser för att visa dig produkter och tjänster som är mest relevanta för dig.
  • Öka sökhastigheten.
  • Känna igen dig när du återvänder till vår webbplats utan att du behöver logga in (om du är en befintlig kund). Dessa cookies kallas "Session Cookies" och lagras inte på användarens dator och försvinner när användaren stänger CANEA.se. Du bör också vara medveten om att om ditt besök är inaktivt under en lång period kommer din cookiefil att upphöra, vilket kräver att du loggar in för att återuppta din session. Detta förhindrar obehörig åtkomst till dina personuppgifter när du är borta från din dator.

De flesta webbläsare ger dig möjlighet att ta bort cookies från hårddisken, blockera alla cookies eller varna dig innan du accepterar lagring av cookiefiler. Observera att när cookies är inaktiverade eller raderade, kanske vissa webbplatser inte fungerar. Om du inte har ställt in din webbläsare för att neka cookies, kommer vårt system att utfärda cookies när du besöker CANEAs webbplatser.

Om du vill veta mer om cookies och hur de fungerar kan du besöka följande webbplatser:
http://www.allaboutcookies.org och http://www.youronlinechoices.com

Google Analytics

Vi arbetar också med Google Analytics, en webbtjänst som tillhör Google, Inc. Google Analytics använder cookies för att samla information om vissa aspekter av våra besökare på CANEAs webbplats (inklusive IP-adresser). Google Analytics ger oss rapporter baserade på den informationen för att hjälpa oss att veta hur våra användare besöker vår webbplats. Google Analytics kommer inte att dela den här informationen med tredje part, såvida det inte krävs enligt lag. Observera att vi inte kommer att använda Google Analytics för att samla in personuppgifter eller personligt identifierande data, och vi kommer inte att korrelera informationen vi samlat med Google Analytics till dina personuppgifter. Google Analytics-kakor finns kvar på din dator mellan 30 minuter och 2 år från den tid de skapas / uppdateras, förutsatt att du inte tar bort dem innan de löper ut. Mer information om hur Google Analytics följer GDPR finns på: www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html

Vilken typ av cookies använder vi?

För att göra det lättare för dig att förstå hur cookies används på en webbplats har vi delat in dem i lättförståeliga kategorier. I cookie-listan nedan kan du se vilken kategori en cookie tillhör.

Vi använder både sessions-cookies, som bara sparas tillfälligt medan du är inne på en sida, och beständiga cookies, som sparar en fil på din hårddisk under en viss tid. Under rubriken ”Upphör” i cookie-listan nedan står det ”session” för sessions-cookies, medan beständiga cookies har en tidsangivelse.

Cookie-listan ger dig öppen och tydlig information om hur kakor används för att berika din besöksupplevelse och hur du kan göra för att tillåta deras användning. Om du så önskar kan du dock välja att kontrollera eller ta bort cookies via inställningarna i din webbläsare, enligt beskrivningen nedan.

Vi använder oss av följande typer av cookies:

Nödvändiga: Dessa cookies är viktiga för att webbplatsen ska fungera. De stödjer viktiga funktioner, som till exempel den tekniska driften av webbplatsen för att säkerställa att den fungerar som förväntat.

Statistik: Dessa cookies används vid driften av sajten och inkluderar kundundersökningar, registrering av antal besök och andra webbanalyser.

Marknadsföring, anonym spårning på hemsidor: Dessa cookies används för att spåra besökare på våra webbplatser. De kan användas till att bygga upp en sökprofil och/eller surfhistorisk för varje besökare. Identifierbar eller unik information kan komma att samlas in. Anonym information kan komma att delas med tredje part.

Nödvändiga

Cookie Källa Upphör
__cfduid imbox.io 1 år
has_js canea.se Session
1110-tstmp triggers.imbox.io Session
1110-vst triggers.imbox.io Session
1382-tstmp triggers.imbox.io Session
1382-vst triggers.imbox.io Session
addevent_track_cookie canea.se 1 år
AWSALB wss.imbox.io 6 days
bubbleA-1382 canea.se Beständig
bubbleV-1382 canea.se Beständig
enableOnePage-1382 canea.se Beständig
imBoxStyleCI-1110 canea.se Beständig
imBoxStyleCO-1110 canea.se Beständig
imBoxStyleI-1382 canea.se Beständig
imBoxStyleO-1382 canea.se Beständig
imbxContactTitleClosed-1110 canea.se Beständig
imbxContactTitleOpen-1110 canea.se Beständig
imbxxchim1382 canea.se 1 månad
imbxxClose1382 canea.se Beständig
imbxxConnect1110 canea.se Session
imbxxConnect1382 canea.se Session
imbxxHit1110 canea.se 1 månad
imbxxHit1382 canea.se 1 månad
imbxxHrz-1110 canea.se Beständig
imbxxHrz-1382 canea.se Beständig
imbxxMPT1110 canea.se Session
imbxxOP-13821382 canea.se Session
imbxxSound1382 canea.se Session
imbxxTriggCB1110 canea.se Session
imbxxTriggCB1382 canea.se Session
pollingEnabledFromTriggers-1110 canea.se Beständig
pollingEnabledFromTriggers-1382 canea.se Beständig
preChatForm-1382 canea.se Beständig
preChatFormAllOffline-1382 canea.se Beständig
preChatFormEndMessage-1382 canea.se Beständig
preChatFormQueueMessage-1382 canea.se Beständig
proactiveMsg-1382 canea.se Beständig
SSESS75fe71bfe20593e9ce349cb14448325b canea.se 23 days
widgetBackgroundColor-1382 canea.se Beständig
widgetClsColor-1110 canea.se Beständig
widgetClsColor-1382 canea.se Beständig
widgetDep-1382 canea.se Beständig
widgetDiCTPrew-1382 canea.se Beständig
widgetEndChatNPS-1382 canea.se Beständig
widgetFontColor-1382 canea.se Beständig
widgetFormAgentAway-1382 canea.se Beständig
widgetimContactTitleClosed-1110 canea.se Beständig
widgetimContactTitleOpen-1110 canea.se Beständig
widgetimTitleClosed-1382 canea.se Beständig
widgetimTitleOpen-1382 canea.se Beständig
widgetInnerStyle-1382 canea.se Beständig
widgetRmBr-1382 canea.se Beständig
widgetRouteMode-1382 canea.se Beständig
widgetWidStl2-1382 canea.se Beständig
yt.innertube::nextId youtube.com Beständig
yt.innertube::requests youtube.com Beständig

Statistik

Cookie Källa Upphör
_ga canea.se 2 år
_gat canea.se Session
_gid canea.se Session

Marknadsföring, anonym spårning på hemsidor

Cookie Källa Upphör
ads/ga-audiences google.com Session
ads/user-lists/# google.com Session
GPS youtube.com Session
IDE doubleclick.net 1 år
PREF youtube.com 8 månader
test_cookie doubleclick.net Session
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com 179 days
YSC youtube.com Session
yt-remote-cast-installed youtube.com Session
yt-remote-connected-devices youtube.com Beständig
yt-remote-device-id youtube.com Beständig
yt-remote-fast-check-period youtube.com Session
yt-remote-session-app youtube.com Session
yt-remote-session-name youtube.com Session

Kontakta oss

Frågor, synpunkter eller klagomål:

Om du har frågor, synpunkter eller klagomål som gäller CANEAs hantering av personuppgifter eller denna Cookie policy ber vi dig att ta kontakt med vårt dataskyddsombud genom att fylla i det här formuläret. Du kan också skicka ett brev med reguljär post till:

CANEA Partner Group AB
Att: integritet
Packhusgatan 6
411 13 Göteborg

Om du anser att du har lidit skada eller haft olägenhet på grund av att CANEA har kränkt dina rättigheter så som de specificeras i denna integritetspolicy, och om CANEA inte har behandlat ditt klagomål på rimligt sätt kan varje invånare i EU dessutom lämna in klagomål till vederbörande dataskyddsmyndighet (i Sverige Datainspektionen).