Hoppa till huvudinnehåll

Information

  • Längd: 1 timma
  • Pris: 0kr. (ex. moms)
Läs mer

Effekter av hållbarhetsarbetet genom effektivisering

Vilka konkreta steg bör ett framgångsrikt hållbarhetsarbete inkludera och hur effektiviserar ni era processer för att åstadkomma önskade hållbarhetseffekter? Felicia och Mikael visar hur med greppbara råd och exempel på hur processer kan effektiviseras och vilka effekter detta har på ert hållbarhetsarbete.

Under webbinariet ger vi en introduktion till en övergripande trestegsmetod som kan stötta i ert hållbarhetsarbete. De tre stegen inkluderar; prioritering, implementering och uppföljning, samt kommunikation. Vi visar på hur ni kan bryta ner hållbarhetsbegreppet till aspekter som är viktigast för er verksamhet att fokusera på, samt att vad och hur ni väljer att effektivisera processerna styrs av era hållbarhetsaspekter. Med exempel på effektiviserade processer och vilka effekter som kan uppnås ger vi en inblick i hur ni kan ta tag i arbetet i er organisation.

Välkommen till ett inspirationswebbinarium om hur ni får ut effekter av ert hållbarhetsarbete genom effektiviserade processer.


Webbinariets innehåll:

  • Att bryta ner hållbarhetsbegreppet till väsentlighetsaspekter för att prioritera
  • Hur ni effektiviserar era processer för att få ut effekter av hållbarhetsarbetet
  • Vikten av att kommunicera med intressenter

En kallelse med länk till webbinariet skickas ut till den emailadress du anmäler ditt deltagande med.

Välkommen!

Föreläsare

Felicia Tengdahl

Felicia har erfarenhet av projektledning och hållbarhetsutredningar. Hon har bland annat jobbat som projektledare, hållbarhetskonsult, genomfört förändringsarbete och verksamhetsutvecklingsuppdrag. Hon är positiv, engegerad och drivs av att skapa bestående förändringar som effektiviserar och förbättrar verksamheter.

Mikael Göthager

Mikael är en erfaren förbättringsledare och verksamhetsutvecklare. Han har en akademisk bakgrund som ingenjör och har även en MBA, samt är certifierad Black Belt inom Lean Six Sigma. Han har under många år drivit implementering av Lean inom både produktion och administrativ miljö. Med en stor passion för konceptet är han aktiv både som föreläsare och managementkonsult inom bland annat effektivisering och förbättringsarbete.

Information

  • Längd: 1 timma
  • Pris: 0kr. (ex. moms)
Läs mer