Hoppa till huvudinnehåll

Seminarier & Event

Vi arrangerar årligen flera seminarier och event. Här nedan presenteras de som för närvarande är aktuella.

Så når du ökad takt i förändringsarbetet

Ett seminarium för dig som är ledare och står inför förändring.

Undersökningar visar att hela 8 av 10 organisationer misslyckas med att implementera sin strategi. Problemet är inte formuleringen av strategin i sig utan hur den bäst implementeras i praktiken. Genom att låta medarbetarna ta ägarskap i en förändring uppnås resultatet snabbare och samtidigt blir förändringarna varaktiga.

Information

 • Längd: 4 timmar
 • Pris : 250 kr. (ex. moms)
Stockholm
Göteborg
Malmö

Läs våra villkor här
Avbryt

Under en halvdag kommer våra erfarna konsulter dela med sig av goda exempel, erfarenheter och verktyg. Tillsammans arbetar vi igenom konkreta utmaningar ifrån era verksamheter och besvarar frågor som:

 • Varför tar många förändringar så lång tid?
 • Hur får vi människor att själva vilja driva förändringen?
 • Hur får vi med personerna från läktaren i förändring?
 • Att behålla kraften i en förändring
 • Hur ska ledningsgruppen agera och planera inför en förändring?

Fakta om Så når du ökad takt i förändringsarbetet

Program

 • 07:30 - Kaffe
 • 08:00 - Seminariet börjar
 • 09:30 - Fikapaus
 • 12:00 - Avslut
 • 12:10 - Lunch (ingår i kostnaden. Glöm inte att kryssa i rutan för lunch om du vill delta)

Information

 • Längd: 4 timmar
 • Pris : 250 kr. (ex. moms)
Stockholm
Göteborg
Malmö

Läs våra villkor här
Avbryt

Seminariehållare

Jörgen Svedberg, CANEA

Jörgen har genom egna chefsroller en gedigen erfarenhet av förändringsarbete och ledarskapsutveckling på alla nivåer. Under de senaste två decennierna har han arbetat med att stötta en mängd olika organisationer och ledare i deras förändringsarbete. Nu är Jörgen ansvarig för CANEAs satsning på Ledarskap och förändringsledning, ett kompetensområde som Jörgen tror kommer vara avgörande för hur organisationer klarar sig på sikt. Jörgen träffar du när du går våra utbildningar inom ledarskapsområdet – när han inte skriver artiklar eller är ute hos våra kunder förstås!

Lisa Oliv, CANEA

Lisa har tidigare arbetat både praktiskt och strategiskt med processtyrning, hållbar verksamhetsutveckling och ledningssystem i olika chefsroller inom CSR, kvalitet och miljö. Förutom chefsrollen har hon en gedigen erfarenhet av arbetet som förändringsledare, internrevisor, projektledare, utbildare och konsult. Lisa träffar du vanligtvis när du går en av våra ledningssystems- och revisionsutbildningar inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö - när hon förstås inte är ute hos våra kunder!

Leif Nyström, CANEA

Leif är vår seniora partner på CANEA och arbetar med att driva och utveckla hela affärsområdet management. Leif träffar du oftast i uppdrag rörande Strategi, Organisationsutveckling, Intern Effektivitet och Projekthantering. Med en bred internationell bakgrund från bland annat medicinteknik- och telekombranschen arbetar han med en bred blandning av kunder inom både offentlig förvaltning, medelstora till globala företag. Leif är en mycket uppskattad föreläsare och är en hejjare på verksamhetsutveckling och strategiimplementering. Därför är vi glada att han kommer hålla i detta spännande tillfälle och ämne!

Alla våra föreläsare är certifierade förändringsledare enligt Prosci® och arbetar med grupputveckling och ledarskap enligt IMGD®-GDQ® och Extended DISC®.

Vi förbehåller oss rätten att begränsa antal deltagare från en och samma organisation i syfte att så många som möjligt kan delta på seminariet.

Välkommen!