Hoppa till huvudinnehåll

Seminarier & Event

Vi arrangerar årligen flera seminarier och event. Här nedan presenteras de som för närvarande är aktuella.

Premiär för vårt nya Malmökontor

Äntligen Skåne, nu flyttar vi in! Välkommen på invigning och inspirationsseminarium.

Vår regionchef Jonas Spannel hälsar varmt välkommen till invigningen av vårt nya kontor i centrala Malmö! Äntligen kan vi nu serva våra kunder i södra Sverige snabbare, effektivare och med en mycket god förståelse för de lokala villkoren.

Vi bjuder på en lättare buffé och två glödheta miniseminarier:

Information

  • Längd: 3 timmar
  • Pris: 0 kr. (ex. moms)
Malmö
  • 24 jan 2019 15:00 - 18:00

Henrik Mitelman, rikskänd krönikör i DI kommer tala om globala megatrender och världsekonomiska förändringar. Hur påverkar detta oss? Dessutom lovar han att avslöja vem som spelar huvudrollen i världsekonomin 2025. Han träffade henne i oktober 777 mil från Malmö...

Christer Hellstrand, CANEA, Senior Partner och mycket uppskattad föreläsare inom strategi och affärsplanering tar dig på en resa ”från strategi till exekvering”. Undersökningar visar att de flesta organisationer tyvärr misslyckas med att implementera sin strategi. Varför?

Anmäl dig och gärna en kollega redan nu!

Varmt välkomna!

När:

torsdagen den 24:e januari
15.00-18.00

Var:

Vårt kontor på EC1,
Södra Vallgatan 5, 211 21 Malmö

Talare

Henrik Mitelman

Oberoende egenföretagande analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Henrik reser ständigt över hela världen, framför allt i Asien, för att förstå vad som händer i världsekonomin. Han kan ofta ses på tennisbanor i Stockholm, även om han trivs allra bäst i skånska Abbekås.

Christer Hellstrand

VD på CANEA. Christer har arbetat som konsult och utbildare på CANEA i mer än 20 år. Han är en mycket uppskattad coach och föreläsare och har stöttat många ledningsgruppers strategiutveckling. Det heter att man ska ta faktabaserade beslut – men hur lätt är det?

Välkommen!