Hoppa till huvudinnehåll

Tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster vid införande av våra IT-lösningar som ger rätt stöd under arbetet med planering, införande och förvaltning. Tack vare snabb och kompetent driftsättning får verksamheten nytta av investeringen i ett tidigt skede och därmed ökad lönsamhet.

Drift

Drift av våra lösningar kan ske antigen genom drift på egen server (internt) eller genom att låta oss ta hand om driften över Internet (SaaS). Vi hjälper er med rätt lösning.

Vi hjälper er välja den driftslösning som passar er verksamhet bäst!

Egen drift (internt)

Egen drift innebär att organisationen själv står för den hårdvara och mjukvara som krävs för att använda lösningen. Organisationen står också själv för backup och support.

Programunderhållet ger tillgång till alla nya versioner av våra lösningar. Uppdateringarna kan installeras snabbt och enkelt av oss om vi får tillgång till servern via exempelvis fjärranslutning.

Ofta väljer våra kunder att installera programvaran både i en testmiljö och i en produktionsmiljö. På detta sätt säkerställs att alla nya versioner fungerar som de ska innan de används i produktionsmiljön.

Fördelarna med egen drift:

  • Eventuell integration med befintliga system och användarkontodatabaser (AD) underlättas.
  • För de företag som har driftskompetens och servrar är detta ofta ett kostnadseffektivt alternativ.

Extern drift (SaaS)

Låt oss ta hand om serverdrift och få på så vis en snabb och enkel åtkomst till våra lösningar via Internet och en vanlig webbläsare. All drift sköts av vår tillförlitliga driftsleverantör, på servrar som är dedikerade speciellt för våra lösningar. I driftstjänsten ingår alltid hög bredbandskapacitet, daglig backup, avbrottsfri elförsörjning, säker driftsmiljö i toppmodern serverhall samt snabb och kompetent driftsupport.

Fördelarna med extern drift:

  • Låg kostnad för att komma igång. Speciellt en stor fördel för mindre företag.
  • Det går snabbt att komma igång, från några dagar till ett par veckor inkl. utbildning.
  • Organisationen behöver inte ha egen personal som hanterar driften.