Hoppa till huvudinnehåll
 Quality Assurance

Andreas Sjöström

 Quality Assurance

I rollen säkerställer Andreas att den kod våra utvecklare bygger håller förväntad kvalitet och att funktionerna i CANEA ONE fungerar som de ska.

Vad gjorde du innan du började på CANEA?

Jag pluggade till Mjukvarutestare på IT-högskolan här i Göteborg och efter det jobbade jag med Göteborgs Filmfestival. Där fick jag känna på rollen som testare genom att jag testade deras nya scanningssystem och hade ett stort ansvar för det.

Du började ju hos oss vid en speciell tidpunkt där de flesta av oss arbetar på distans, hur har din introduktion fungerat?

Jag tycker att det har fungerat bra. Vi har kunnat hålla kommunikationen över Teams, och så fort det är något jag funderar på är det bara att jag kontaktar någon från teamet. Sedan har jag ju min mentor David också som jag alltid kan höra av mig till och ställa frågor. David och jag har mentorsmöten varje måndag och sedan har vi alltid daily stand-ups här på kontoret som vi för närvarande kör digitalt.

För oss på CANEA är det viktigt att erbjuda en flexibel arbetsplats. Vad är flexibilitet för dig?

För mig är det att vara öppen för att alltid lära mig nya saker och helt enkelt vilja kunna mer än vad jag gör idag. Att alltid kunna utvecklas och anpassa mig utifrån behovet, och så ska det vara från andra hållet också. Exempelvis om jag behövt få mer tid för något i introduktionen så har det gått bra.

Vad är ditt intryck av CANEA efter första månaden ”på plats”?

Det är ett härligt företag som värnar om sina medarbetare, en rolig arbetsplats och jag har ett härligt gäng att jobba med. Vi hade exempelvis en digital afterwork häromdagen. Det var ett roligt sätt att lära känna kollegor även om det inte var i person utan genom lurarna istället.