Hoppa till huvudinnehåll

Art Director med stark digital kompetens

Annonsinfo

 • Göteborg
 • Sälj/marknad

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Nu söker vi en erfaren Art director till vår marknadsavdelning och vårt härliga kontor mitt i centrala Göteborg. Gillar du att jobba i en omväxlande, kreativ roll, brett med koncept, layout och produktion för olika kanaler och format? Då är detta tjänsten för dig!

Vi välkomnar din ansökan redan idag, då vi använder löpande urval. Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med tillträdesdag snarast.

Rollen

CANEA är under ständig, lönsam tillväxt. En av grunderna för tillväxten är vår marknadsavdelning där kampanjer och marknadsaktiviteter bygger vårt starka varumärke och genererar kvalificerade leads till våra säljorganisationer. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka kommunikationen kring vårt erbjudande ytterligare.

Som Art director arbetar du nära, och rapporterar till, vår teamledare. Du arbetar med idéskapande, konceptualisering, layout och produktion. I den kreativa processen jobbar du ofta i nära samarbete med övriga i teamet, specialister från våra affärsområden och partners på webb- och reklambyråer.

Du är den som får idén att flyga och resultatet att lysa. Din förmåga att förstå komplexa produkter och tjänster omsätter du i idéer, visualiseringar, bilder och design som fångar blicken, skapar intresse och hjälper mottagaren att förstå och tolka.

I din roll ansvarar du bland annat för att:

 • ta fram intresseväckande och attraktiva idéer och koncept kopplat till våra olika marknadssatsningar
 • skapa och färdigställa layout för våra olika grafiska format/produkter och kanaler – såväl digitala enheter som tryckfärdiga original för print
 • producera och publicera material till webben, event, nyhetsbrev, trycksaker, sociala medier, animeringar/filmer, digitala/tryckta annonser mm.
 • hålla ihop och vidareutveckla vår grafiska profil

Vi söker dig som har

 • Flerårig erfarenhet av att arbeta som Art director eller motsvarande på en marknadsavdelning eller reklam-/contentbyrå. Det är en fördel om du har arbetat brett och har kompetens inom flera av marknadsföringens yrkesroller men din specialisering ligger inom idéskapande, layout och design.
 • Jobbat med såväl tryckt som digitalt material och förstår de olika mediernas möjligheter och begränsningar
 • Någon form av eftergymnasial utbildning inom formgivning och design eller motsvarande.
 • Arbetat med hjälp av verktyg som InDesign, Photoshop, Illustrator och PowerPoint. En fördel är om du även jobbat med AfterEffects eller motsvarande för att skapa rörligt material.

Du är en lagspelare, men ändå självständig och drivande, och trivs med att arbeta i en spännande B2B kunskapsbransch med högt tempo. Du är strukturerad, kreativ och samtidigt prestigelös, vilket gör att du snabbt får förtroende inom organisationen.

Personlig utveckling

Hos oss kommer du alltid att kunna ta del av kunskap från många kompetenta och inspirerande kollegor. Genom en gedigen introduktion med bland annat kurser från företagets kursprogram kommer du att få bra stöd att komma in i företaget och din roll. Det finns fortsatt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget då vi ständigt utvecklas. Egna initiativ uppmuntras. Du kommer också att löpande ta del av kompetensutvecklande utbildningar.

Övrig information

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med tillträdesdag snarast. Vi rekryterar löpande och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten och oss är du välkommen att ringa Michael på 070 – 834 03 76.

Annonsinfo

 • Göteborg
 • Sälj/marknad

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer