Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo

 • Göteborg
 • Sälj/marknad

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Nu söker vi en erfaren Content Specialist till vår marknadsavdelning och vårt härliga kontor mitt i centrala Göteborg. Tycker du att det är lika viktigt och inspirerande att skapa en lättläst och intresseväckande text, som att kommunicera aktivt i våra olika kanaler? Då är detta tjänsten för dig! Vi välkomnar din ansökan redan idag, då vi använder löpande urval. Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med tillträdesdag snarast.

Rollen

CANEA är under ständig, lönsam tillväxt. En av grunderna för tillväxten är vår marknadsavdelning där kampanjer och marknadsaktiviteter bygger vårt starka varumärke och genererar kvalificerade leads till våra säljorganisationer. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka kommunikationen kring vårt erbjudande ytterligare.

Som Content Specialist på vår marknadsavdelning arbetar du nära, och rapporterar till, vår teamledare. Ditt huvudansvar är att skapa affärsdrivande texter och budskap som är centrala i våra kampanjer och aktiviteter. Du jobbar ibland självständigt i den kreativa processen, men oftast är det nära samarbete med övriga i teamet, specialister från våra affärsområden och partners på webb- och reklambyråer.

Du är en mästare på att skapa texter till vår hemsida som gillas av både kunder och Google, samtidigt som du tar fram en rubrik till ett nyhetsbrev, som ger årets högsta öppningsfrekvens. Likaså har du en mycket god förmåga att tränga in i komplexa områden och tjänster och hitta det viktiga, det intressanta, och utifrån det skapa något som man gärna vill börja läsa, och inte kan sluta läsa.

I din roll ansvarar du bland annat för:

 • att skapa och publicera relevanta och engagerande texter – allt ifrån djuplodande white papers, till träffsäkra AdWords kampanjer.
 • producera material till seminarier, broschyrer, webben, sociala medier, säljstödsmaterial, digitala/tryckta annonser mm.
 • att delta i framtagningen av kanalstrategier inom ramarna för vår marknadsplan och våra satsningsområden.
 • att självständigt ta fram och driva content-planer för framtagning och distribution av högklassigt textmaterial
 • att följa upp, analysera, rapportera och optimera utvalda kanaler så som exempelvis e-post, LinkedIn och Google SEO/SEM

Vi söker dig som har

 • Flerårig erfarenhet av att arbeta med idé och produktion av texter på en marknadsavdelning eller reklam-/contentbyrå. Det är en fördel om du har arbetat brett och har kompetens inom flera av marknadsföringens yrkesroller men din specialisering ligger inom content/text.
 • Erfarenhet av att utforma sökmotoroptimerade texter. Är du till och med certifierad på Google Analytics?
 • Mycket goda kunskaper i det svenska språket. Ett plus är om du har kunskaper i teknisk engelska på högskolenivå.
 • Någon form av akademisk examen eller motsvarande inom exempelvis marknadsföring, kommunikation, teknik eller media.

Du är en lagspelare, men är ändå självständig och drivande, och trivs med att arbeta i en spännande B2B kunskapsbransch med högt tempo. Du är strukturerad, kreativ, noggrann och samtidigt prestigelös, vilket gör att du snabbt får förtroende inom organisationen. Du förstår strategierna och helheten, men samtidigt fångar du in detaljerna som gör att budskapen blir spetsiga.

Personlig utveckling

Hos oss kommer du alltid att kunna ta del av kunskap från många kompetenta och inspirerande kollegor. Genom en gedigen introduktion med bland annat kurser från företagets kursprogram kommer du att få bra stöd att komma in i företaget och din roll. Det finns fortsatt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget då vi ständigt utvecklas. Egna initiativ uppmuntras. Du kommer också att löpande ta del av kompetensutvecklande utbildningar.

Övrig information

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med tillträdesdag snarast. Vi rekryterar löpande och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten och oss är du välkommen att ringa Michael på 070 – 834 03 76.

Annonsinfo

 • Göteborg
 • Sälj/marknad

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer