Hoppa till huvudinnehåll
 Managementkonsult Kontakta via e-post

Dardan Berisha

 Managementkonsult Kontakta via e-post

Dardan jobbar som managementkonsult där han hjälper både privata och offentliga organisationer i deras förändringsresor mot en förbättrad verksamhet genom bland annat effektiviserings- och processutvecklingsprojekt.

Berätta mer om vad du gör på CANEA?
Ja, uppdragen varierar i omfattning och tid och kan innehålla allt från rådgivning och handledning till projektledning, förändringsledning och till att leda workshops. Jag håller även utbildningar i Projektledning och Effektiv Processutveckling vilket är väldigt roligt och givande.

Vad gjorde du innan du kom till oss?
I grunden är jag civilingenjör i maskinteknik och har under min tid i arbetslivet gått från att jobba med produktutveckling till projektledning till verksamhetsledning och nu managementkonsult inom verksamhetsutveckling.

Hur skulle du beskriva dig själv?
Jag är allmänt en väldigt entusiastisk, nyfiken och intresserad person som drivs av att upptäcka och förstå världen. Det som ger mig energi är roliga utmaningar, trevliga människor och nya upplevelser som breddar mitt synfält och ger mig nya perspektiv.

Vad gör du när du inte jobbar?
Som småbarnspappa går mycket av min tid utanför jobbet åt familjelivet. Men utöver det så är det träning, musik och god mat som är stora intressen.

Vad är det bästa med att jobba hos CANEA?
Väldigt lärorikt, trevliga kollegor och mycket frihet under ansvar. Att hoppa från ett uppdrag till ett annat och snabbt sätta sig in i nya uppdrag, och ibland bolla flera mindre uppdrag, kan vara utmanande. Men det finns stor möjlighet till individuell anpassning och flexibilitet, CANEA är mån om att konsulterna ska ha rätt förutsättningar.

Vad skulle du säga till någon som funderade på att börja jobba här?
Du ska definitivt söka dig till CANEA om du har ett stort intresse för verksamhetsutveckling och vill vara i en varierande, utmanande och lärorik miljö där du har möjligheten att jobba med många olika människor/organisationer och hjälpa dem att komma framåt med utmaningarna i deras förändringsresor.