Hoppa till huvudinnehåll
 Projektledare IT Kontakta via e-post

Dennis Törnros

 Projektledare IT Kontakta via e-post

Dennis är en emigrerad dalslänning med stort sportintresse. I sin yrkesroll är han strukturerad och noggrann som tycker om att hitta lösningar baserat på kundens unika behov.

Vad är din roll på CANEA?

Jag arbetar som projektledare i implementationsprojekt av vår IT-lösning CANEA ONE. Min primära uppgift är att leda CANEA:s arbete och ansvarar för projektets leverans gentemot kunden. I min roll är det viktigt att kunna hantera olika typer av människor, vara en duktig kommunikatör och driva projektet mot de överenskomna målen.

Hur är det att arbeta på CANEA och vad är det bästa med att arbeta här?

Att arbeta på CANEA innebär frihet under ansvar. Här får man snabbt möjlighet att driva egna projekt/uppgifter och planera sin egen tid. Förutom mina kompetenta och trevliga kollegor är det bästa med att jobba på CANEA att möta våra kunder och ta sig an utmaningen att skapa den bästa leveransen för just deras behov.

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag spenderar mycket tid med min sambo och son, vi reser gärna till värmen eller tar en båttur på havet. Under årets varmare månader går jag gärna till Gamla Ullevi (heja Blåvitt!) eller spelar golf.

Vad skulle du vilja hälsa till de personer som funderar på att börja på CANEA?

Om du tycker det är viktigt att ha roligt på din arbetsplats samtidigt som du får möjlighet att på riktigt hjälpa företag i varierande branscher ska du helt klart söka dig hit!