Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo


Placering
Göteborg

Typ av tjänst
IT - Leverans / Utveckling / Eftermarknad

Sista ansökningsdag
2020-01-10

Kontakt
Jennifer Jensen
073 355 10 06
jennifer.jensen@canea.se

Ansök
Vi letar efter grymma studenter som vill göra sitt examensarbete inom systemutveckling under våren 2020.

Hos oss på CANEA får du möjlighet att göra ditt examensjobb i vår egenutvecklade IT-lösning och verksamhetssystem CANEA ONE. CANEA ONE är en unik produkt som hjälper våra kunder att bli mer effektiva i sin vardag med dokument-, projekt- och ärendehantering samt processmodellering och strategi med måluppföljning. Häng med oss och se vilken skillnad vi skapar för verksamheter.
 
Några av de områden som intresserar oss är:

  • Progressive Web Apps (Mobility)
  • Responsive Design (UI/UX)
  • Integration and performance testing (Quality)
  • Model Based Testing (Quality)

 
Är det här områden som intresserar dig? Eller har du något annat roligt som du vill utforska tillsammans med oss? Du gärna bolla egna tankar och idéer med oss.
 
Vi söker dig som läser ditt sista år som systemutvecklare eller dataingenjör. Vi är övertygade om att du, som vi, tar ansvar och driver initiativ för att vara i teknikens framkant. Vi tror att du, lika mycket som oss, älskar ditt yrkesval och brinner för att utveckla!
 
Vilka är vi?
Vi på CANEA värdesätter ett öppet klimat där vi har roligt på jobbet, tycker innovation och tillväxt är självklarheter och därför har vi blivit ett stabilt produktbolag. Vi tror att det är därför våra medarbetare känner sig stolta över att jobba här, tillsammans med alla professionella kollegor. Affärsområdet IT består av ca 50 personer med roller som projektledare, utvecklare, systemkonsulter, applikationskonsulter, säljare och teknisk support som du kommer att ha ett nära samarbete med. Som en bonus sitter vi i centrala lokaler med utsikt över älven i Göteborg.
 
Vi ser fram emot att höra från dig!

Annonsinfo


Placering
Göteborg

Typ av tjänst
IT - Leverans / Utveckling / Eftermarknad

Sista ansökningsdag
2020-01-10

Kontakt
Jennifer Jensen
073 355 10 06
jennifer.jensen@canea.se

Ansök