Hoppa till huvudinnehåll

Examensarbete på CANEA

Annonsinfo

  • Göteborg
  • IT Utveckling

Kontakt
Sara Pettersson
0727 37 90 76
sara.pettersson@canea.se

Ansök

Vi letar efter grymma studenter som vill göra sitt examensarbete inom systemutveckling under våren 2019. Hos oss på CANEA får du möjlighet att göra ditt examensjobb i vår egenutvecklade IT-lösning CANEA ONE.

Några av de områden som intresserar oss är:

  • Progressive Web Apps (Mobility)
  • Responsive Design (UI/UX)
  • Integration and performance testning (Quality)
  • Model Based Testing (Quality).

Är det här områden som intresserar dig? Eller har du något annat roligt som du vill utforska tillsammans med oss?

Du gärna bolla egna tankar och idéer med oss. Vi söker dig som läser ditt sista år som systemutvecklare eller dataingenjör. Vi är övertygade om att du, som vi, tar ansvar och driver initiativ för att vara i teknikens framkant. Vi tror att du, lika mycket som oss, älskar ditt yrkesval och brinner för att utveckla!

Vilka är vi?

Vi värdesätter ett öppet klimat där vi har roligt på jobbet, tycker innovation och tillväxt är självklarheter och därför har vi blivit ett stabilt produktbolag. Vi tror att det är därför som våra medarbetare känner sig stolta över att jobba här, tillsammans med alla professionella kollegor. Affärsområdet IT består av ca 50 personer med roller som projektledare, utvecklare, systemkonsulter, applikationskonsulter, säljare och teknisk support som du kommer att ha ett nära samarbete med. Som en bonus sitter vi i centrala lokaler med utsikt över älven i Göteborg.

Vill du veta mer om dina möjligheter till ex-jobb hos oss kontakta Lars Olsson, chef för utvecklingsteamet, på 010-459 00 32 eller vår Talent Manager Sara Pettersson på 010-459 00 76.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Annonsinfo

  • Göteborg
  • IT Utveckling

Kontakt
Sara Pettersson
0727 37 90 76
sara.pettersson@canea.se

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer