Hoppa till huvudinnehåll
 Key Account Manager
+46-10-4599502
+46-724-531602
Kontakta via e-post

Fredrik Schantz

 Key Account Manager
+46-10-4599502
+46-724-531602
Kontakta via e-post

Fredrik jobbar som Key Account Manager och projektledare i vårt utbildningsteam. I sin roll som säljare arbetar han med att ge våra kunder råd i val av utbildningar och som projektledare är han en viktig del i CANEAs digitaliseringsresa.

Berätta lite om vad du gör på CANEA!

Mig hittar ni på CANEAs utbildningsavdelning där jag arbetar som projektledare och säljare av våra utbildningar. En stor del av mitt jobb som projektledare innefattar digitalisering att med hjälp av olika typer av verktyg och format erbjuda utbildningar som skapar effekt och leder till förändring. Ett kreativt och socialt arbete i en tydlig process skulle nog beskriva min vardag på CANEA ganska bra.

Hur arbetar du och ditt team med att skapa strukturer i ert arbete?

Jag och mina närmsta kollegor har alla gått igenom samma upplärning och vi arbetar i samma strukturer och miljö. Det gör att vi samarbetar effektivt och hjälper varandra. Vi har frekventa gemensamma möten och avstämningar som är superviktiga för oss i teamet, trots att vi arbetar ganska individuellt. Vi jobbar också strukturerat tillsammans med våra personliga roller i teamet, för att skapa en starkare sammanhållning. Sedan skulle jag generellt säga att om man gillar struktur och processer så kommer man att trivas på CANEA.

Vad tycker du om CANEA som arbetsgivare?

Jag tycker att det finns en långsiktighet i allt vi gör. Vi är ett stabilt tillväxtföretag med olika produkter vilket gör att CANEA står starkt i oförutsägbara tider. Det märks ganska snabbt när man börjar hos oss att vi är ett kunskapsföretag. Vi hjälper varandra, samt att vi får ta del av utbildningar och kompetensutvecklas tillsammans, vilket skapar en trygghet hos alla kollegor.

Du som jobbar med att ta fram de bästa utbildningarna till våra kunder – vilken är din favorit?

Som projektledare tycker jag att vi har grymma utbildningar inom just projektledning. Vi har utbildningar som passar både nya projektledare men också de som arbetar med mer komplexa projekt. En utbildning som jag känner lite extra för är ”Förändringsledning och förändringsledarskap”. Att förstå drivkrafter och hur man leder människor genom förändring är avgörande när man vill skapa bestående förändringar som leder till effekt.