Hoppa till huvudinnehåll
 Software Developer Kontakta via e-post

Jacob Larsson

 Software Developer Kontakta via e-post

Kvalitetsmedveten och driven utvecklare som älskar programmering, teknik och nya prylar. På fritiden umgås jag gärna med vänner eller går och ser en ny film på bio. Träning utförs gärna i form av löpning eller styrkeövningar och om man har tid så är det alltid kul att testa något nytt recept i köket. Semestern spenderas helst i solen eller på ett par alpinskidor i Österrike.

Långsiktigt tänk och kompetensutveckling viktigt
På CANEA får jag vara med och utveckla en webbapplikation tillsammans med ett härligt gäng kollegor där man värdesätter kodkvalité och kompetensspridning. Eftersom produkten vi arbetar med ska gå att sälja både idag och framöver så behöver man tänka långsiktigt i sina lösningar, oavsett om man jobbar med en buggfix eller om det är utveckling av ny funktionalitet. Tillgången till CANEAs utbud av kurser, avsatt tid till att labba med nya tekniker och att man får jobba med allt ifrån databas till gränssnitt gör att jag trivs och utvecklas.


Programmering, StandUps och teamwork
En vanlig dag börjar med en genomgång av mail inkorgen följt av återupptagning av gårdagens arbete. Generellt så läggs mest tid på programmering, då man för det mesta jobbar med ny funktionalitet, underhållsarbete eller buggfixar. Varje morgon samlas teamet för morgonmöte (StandUp) där vi går igenom vad alla jobbar med för stunden och om det finns några problem som behöver uppmärksammas. Andra vanliga aktiviteter är att man sitter och review:ar kod som sina kollegor har skrivit eller att man sätter sig tillsammans och parprogrammerar. Detta för att öka kvalité och sprida kompetens inom gruppen