Hoppa till huvudinnehåll

Jobba hos oss

Make work fun! Det ingår i våra värderingar och vi strävar efter att hitta på olika aktiviteter för att leva upp till det.

Att vi är ett så fantastiskt gäng som trivs bra tillsammans beror förmodligen på vår rekryteringsprocess. Att våra kollegor bidrar med olika kunskaper och erfarenheter vet vi, men vi vet också att personligheten spelar stor roll för att du ska trivas hos oss. Vi är helt enkelt väldigt noggranna vem vi rekryterar och att du ska passa in hos oss. I intervjuprocessen kommer du att träffa både chefer och medarbetare i olika steg för att både du och vi ska få en så bra bild som möjligt av varandra. Så även om det känns som en tuff process kan vi garantera att du hamnar på en grymt bra arbetsplats där alla känner stolthet över att bidra till vår framgång, om du skulle bli vår nya kollega!

Aktiv friskvård
Självklart erbjuder vi friskvårdsbidrag, men vi gillar också att sponsra löpartävlingar och andra sportaktiviteter. Hos oss finns det ett gott gäng maratonlöpare, dykare och seglingsentusiaster. Men det finns också möjlighet att sporta på annat sätt, till exempel går det att spela bordshockey istället för att snöra på sig skridskorna på riktigt!

Gemensamma aktiviteter
Vi gillar att fira våra gemensamma framgångar och vi tror på teambyggande aktiviteter som att ordna afterwork varje månad. Våra olika avdelningar åker på teamdagar och varje år samlas hela företaget på CANEA-dagarna för en kick off efter sommaren. Dessutom dukas det upp till en härlig morgonfika varje fredag på Göteborgskontoret, vilken är väldigt uppskattad!

Utöver detta erbjuder vi också sponsrad barnpassning och lättillgänglig och snabb läkarvård. Vi ser det dessutom som en självklarhet att du kan ha en mobil arbetsplats när det behövs, vi gillar frihet under ansvar.