Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo

 • Göteborg
 • IT Leverans/Eftermarknad

Kontakt
Sara Pettersson
0727 37 90 76
sara.pettersson@canea.se

Har du ett brinnande intresse för IT och mjukvarusystem? Vill du utvecklas i en roll som applikationskonsult och arbeta ut mot kund, samtidigt som du sitter lokalt med älven som utsikt?

Vi på CANEA söker en lagspelande och hängiven applikationskonsult till vårt leveransteam för vår egenutvecklade produkt CANEA ONE i Göteborg. Här erbjuder vi dig möjligheten att arbeta i ett väletablerat och framåtsträvande företag med engagemang och hög kompetens.

Som applikationskonsult hos oss arbetar du med kunden i fokus och tycker om mixen av människor och teknik. Du kommer att arbeta i ett antal olika projekt, både tillsammans med projektledare och där du driver uppdragen själv.

Dina huvudarbetsuppgifter består av:

 • Driftsätta, uppdatera och löpande underhålla vår egenutvecklade IT lösning / verksamhetssystem CANEA ONE.
 • Analysera och säkerställa att man möter kundens behov.
 • Stötta kunder, projektledare, säljare och utvecklare i tekniska frågor relaterade till CANEA ONE.

Kvalifikationer och egenskaper

 • Eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, data / IT.
 • Arbetserfarenhet från support och drift, exempelvis inom helpdesk.
 • Erfarenhet av att arbeta i Windows-server miljö.
 • Det är meriterande om du har arbetat med webbaserade applikationer och i nära samarbete med kund.

Din profil

För att trivas i rollen tror vi att du är en engagerad problemlösare med stort tekniskt intresse. Du arbetar strukturerat och är duktig på att planera ditt arbete. Du trivs att arbeta teknik- och systemnära och samtidigt arbeta tillsammans med kunder för att hitta de lösningar som krävs. Du tar gärna eget ansvar samtidigt som du är en lagspelare som bidrar till teamet. Du är positiv, nyfiken och har ett driv som smittar av sig på andra.

Vad CANEA erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du ingår i ett fantastiskt team där alla bidrar med kunskap och erfarenhet i ett prestigelöst klimat. Vi vill att du ständigt utvecklas och därför satsar vi stort på kompetensutveckling. Hos oss får du en gedigen introduktion och utbildning i våra metoder, produkter och tjänster.

Produkten

Vi är väldigt stolta över CANEA ONE som vi skapar här på CANEA. Systemet hjälper våra kunder att bli mer effektiva i sin vardag med moduler för att hantera strategi, dokument, projekt och ärenden. Våra användare finns hos stora och små kunder, främst i Sverige men även internationellt via vårt partnernätverk.

Ansökan

Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering.

Ansök här

Vi arbetar med ett löpande urval, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult Caroline Nylén på caroline.nylen@pspartner.se

Annonsinfo

 • Göteborg
 • IT Leverans/Eftermarknad

Kontakt
Sara Pettersson
0727 37 90 76
sara.pettersson@canea.se