Hoppa till huvudinnehåll

Junior IT-ansvarig som vill utvecklas

Annonsinfo

  • Göteborg
  • IT Leverans/Eftermarknad

Kontakt
Sara Pettersson
0727 37 90 76
sara.pettersson@canea.se

Ansök

Drivs du av variation i din vardag och vill arbeta med IT-support och andra kontorsrelaterade arbetsuppgifter gentemot våra medarbetare? Är du en kommunikativ och mångsidig teamspelare som med din servicekänsla och dina breda IT-kunskaper vill vara delaktig i vår framtida utveckling. Här möter du dagligen nya utmaningar i en varm och stöttande företagsmiljö.

IT-ansvar innebär en nyckelroll hos oss
Som junior IT-ansvarig hos oss har du en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du är den som medarbetare vänder sig till vid IT-relaterade ärenden och i många fall arbetar du proaktivt för att hitta lösningar innan medarbetarna själva upptäcker problemen. Utöver ett brett IT-ansvar har du en nyckelroll där många finner förtroende för dig. Du är flexibel och stöttar upp internt på kontoret där det behövs. Rollen kräver att du är väldigt serviceminded och prestigelös då dina arbetsuppgifter stundtals ligger utanför IT-området, exempelvis beställning av telefoner eller hjälpa till i receptionen.

Du rör dig mycket i kontorslandskapet och för dialoger med medarbetare kring deras IT-relaterade önskemål och övriga arbetsmässiga problem. Du möter många skilda personligheter med olika IT-kunskaper och behöver därmed kunna anpassa din kommunikation utifrån den du möter. Du ansvarar också för att konfigurera medarbetares datorer samt uppdatera dessa vid behov.

Du kommer även till exempel att:

  • Stötta organisationen kring IT med exempelvis användarkonton och fjärrstyrning
  • Beställa ny utrustning, exempelvis telefoner och datorer

Genom en gedigen introduktion som individanpassas får du bra stöd att komma in företaget och din nya roll. Introduktionen involverar kurser från företagets utbildningsprogram. Du får även sitta med övriga avdelningar och anställda för att få en förståelse för de interna arbetsflödena. Det finns utvecklingsmöjligheter inom företaget om du gör bra ifrån dig och därmed också möjligheter att bredda ditt arbetsområde. Resor till kontoret i Stockholm förekommer i tjänsten, ibland med övernattning.

Vi söker dig som:
Har en god förståelse för hårdvara med breda kunskaper inom IT. Du har koll på de olika delarna i en dator och vet hur du skruvar isär den om det skulle behövas. Vi tror att du är den som vänner och bekanta vänder sig till vid IT-problem och det är inte omöjligt att du själv har byggt ihop din egen dator en gång i tiden. Arbetstiderna kan variera och vi söker därmed någon som är flexibel, ibland kan du behöva arbeta kvällar och helger.

Vidare söker vi dig som:

  • Har relevant erfarenhet inom IT/service i upp till 2 år. Har du inte tidigare arbetat med IT ser vi att du kan intyga din IT-kompetens genom exempelvis utbildning.
  • Har goda kunskaper i Windows.
  • Är flytande på svenska och engelska i tal och skrift då det krävs för den interna kommunikationen.
  • Har körkort, då resor förekommer i arbetet.

Det är meriterande om du har kunskaper i VPN och nätverksprotokoll.

Som person drivs du av att bidra med kundnöjdhet genom ett professionellt och serviceinriktat bemötande. Du brinner för att lära dig nya saker och har ett ständigt fokus att vara uppdaterad på våra produkter och dess användningsområden. Du trivs att arbeta i nära samarbete med kollegor och ser det som en självklarhet att stötta upp och hjälpa till när det behövs. Du arbetar strukturerat med prioriteringar och deadlines och är van att ta egna initiativ.

Tjänsten utgår ifrån det centralt placerade kontoret i Göteborg, vilket har runt 65 medarbetare. Dina kunder kommer vara bolagets medarbetare både i Göteborg men även övriga Sverige. Medarbetarna som du har ett nära samarbete med är såväl projektledare, utvecklare, applikationskonsulter, säljare som teknisk support.

Annonsinfo

  • Göteborg
  • IT Leverans/Eftermarknad

Kontakt
Sara Pettersson
0727 37 90 76
sara.pettersson@canea.se

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer