Hoppa till huvudinnehåll

Komplex försäljning av konsulttjänster inom Management Consulting

Annonsinfo


Placering
Malmö

Typ av tjänst
Försäljning

Sista ansökningsdag
2020-03-21

Kontakt
Emelie Bohlin
0724531608
emelie.bohlin@canea.se

Ansök
CANEA fortsätter att växa och vi har stor efterfrågan på våra konsulttjänster och utbildningar. Därför behöver vi nu stärka vårt team med en konsultsäljare för våra managementkonsulttjänster i Skåneregionen.

 
Vi söker dig som är en hunter och ständigt tänker nya affärsmöjligheter. Du kommer att samarbeta med skickliga managementkonsulter som har en djup kompetens inom områden som strategi, ledarskap, LEAN, Six Sigma, förbättringsarbete, ledningssystem, kvalitetsarbete, miljö och hållbarhet – kort sagt proffs inom verksamhetsutveckling. Du kommer att ha ett ansvarsfullt, stimulerande och omväxlande arbete i nära samarbete med flera av våra kunder.
 
Vi erbjuder dig:
Hos oss får du en arbetsplats som erbjuder professionella och personliga utvecklingsmöjligheter genom bl a egen kompetensutveckling. Exempelvis har du tillgång till CANEAs kursutbud. Vi ger dig även flexibilitet, frihet och stora möjligheter att påverka i ett positivt och öppet arbetsklimat med engagerade, ambitiösa medarbetare och nöjda kunder. Genom att arbeta med olika intressanta uppdrag, företag och branscher får du också nya kunskaper och insikter.
 
Att arbeta på CANEA innebär att du kommer till ett stabilt tillväxtföretag med kompetenta och trevliga kollegor, samt en unik tjänste- och produktportfölj. Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning, hjälpsam attityd, platt organisation, högt i tak samt en stark drivkraft att uppnå resultat. Framförallt har vi kul på jobbet!
 
Vem är du?

  • Du har minst 3 års erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning
  • Nyckelord som verksamhetsutveckling, LEAN, ledningssystem och projektledning är begrepp som du känner till och det är meriterande om du även har erfarenhet inom affärsutveckling, verksamhetsutveckling och managementkonsulting
  • Du är en hunter som drivs av att självständigt skapa affärsmöjligheter
  • Du har en god förmåga att förstå kundens behov och utmaningar samt vilka effekter våra insatser skulle kunna göra
  • Initiativtagande och kundfokus är ord som du känner igen dig i. Du vet förstås hur man skapar och vårdar kundrelationer och är helst på plats ute hos kunderna
  • Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift

 
Tycker du det låter intressant och vill bli vår nya kollega? Välkommen med din ansökan!
 
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Annonsinfo


Placering
Malmö

Typ av tjänst
Försäljning

Sista ansökningsdag
2020-03-21

Kontakt
Emelie Bohlin
0724531608
emelie.bohlin@canea.se

Ansök