Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo

  • Göteborg
  • Sälj/marknad

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Det går riktigt bra för oss på CANEA och vi har en rejäl tillväxt i verksamheten och behöver en säljare för våra managementkonsulttjänster. Därför söker vi nu dig som ständigt tänker affärsmöjligheter och har erfarenhet/bakgrund av att till exempel själv arbeta som managementkonsult, varit ansvarig för projektledning eller verksamhetsutveckling i en linjeorganisation.

Marknaden är stor och det finns massor av möjligheter för dig som har brinnande intresse för komplex försäljning och affärer. Du kommer att samarbeta med skickliga managementkonsulter som har en djup kompetens inom områden som miljö, kvalitet, Lean Six Sigma och projektledning – kort sagt proffs inom verksamhetsutveckling. Du kommer att ha ett ansvarsfullt, stimulerande och omväxlande arbete i nära samarbete med flera av våra tyngsta kunder.

Vem är du?

  • Nyckelord som verksamhetsutveckling, Lean, ledningssystem och projektledning är begrepp som du känner till och har arbetat med tidigare roll som exempelvis säljare, konsult eller linjebefattning.
  • Du vet att det är ute bland kunderna som affärer görs – hög aktivitetsnivå, initiativtagande och kundfokus är troligen dina främsta ledord. Du vet förstås hur man skapar och vårdar kundrelationer.
  • Du är nyfiken och har lätt för att samarbeta eftersom du kommer att ha tät kontakt med våra managementkonsulter.
  • Affärsmöjligheter skapar du själv och förväntar dig inte att någon annan ska ta fram dessa – även om vi har en fantastisk marknadsavdelning som bidrar till att ditt arbete underlättas genom olika marknadsaktiviteter.
  • Du vet att försäljning av managementkonsulttjänster är komplext och har en gedigen erfarenhet av verksamhetsutveckling.
  • Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift

Vi utvecklar dig för framgång!
Att vara anställd på CANEA innebär stora professionella och personliga utvecklingsmöjligheter. Vi ger dig frihet och stora möjligheter att påverka i ett positivt och öppet arbetsklimat, med spännande kunder och duktiga, ambitiösa interna team. Genom att arbeta med olika företag och branscher får du nya kunskaper och insikter och vi erbjuder en mobil och flexibel arbetsplats. Vi ser utbildning som väldigt viktigt och därför är egen kompetensutveckling något som vi prioriterar högt. Som medarbetare ingår du i en vinnande och växande organisation med många intressanta uppdrag, nöjda kunder och gott rykte på marknaden.

Annonsinfo

  • Göteborg
  • Sälj/marknad

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer