Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo


Placering
Stockholm

Typ av tjänst
Försäljning

Sista ansökningsdag
2019-06-29

Kontakt
Michael Åkerman
070 834 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök
CANEA fortsätter att växa i en positiv takt och vi har stor efterfrågan på våra konsulttjänster och utbildningar. Därför behöver vi nu stärka vårt team med ytterligare en konsultsäljare för våra managementkonsulttjänster i Stockholm. Vi söker dig som, liksom oss, ständigt tänker affärsmöjligheter och kanske har du själv arbetat som managementkonsult eller varit ansvarig för projektledning eller verksamhetsutveckling i en linjeorganisation.

 
Marknaden är stor och det finns massor av möjligheter för dig som har brinnande intresse för komplex försäljning och affärer. Du kommer att samarbeta med skickliga managementkonsulter som har en djup kompetens inom områden som miljö, kvalitet, Lean Six Sigma, projektledning och ledarskap – kort sagt proffs inom verksamhetsutveckling. Du kommer att ha ett ansvarsfullt, stimulerande och omväxlande arbete i nära samarbete med flera av våra kunder.
 
 
Vem är du?

  • Nyckelord som verksamhetsutveckling, Lean, ledningssystem och projektledning är begrepp som du känner till och har arbetat med tidigare roll som exempelvis säljare, konsult eller linjebefattning.
  • Hög aktivitetsnivå, initiativtagande och kundfokus är ord som du känner igen dig i. Du vet förstås hur man skapar och vårdar kundrelationer och är helst på plats ute hos kunderna.
  • Du är nyfiken och har lätt för att samarbeta eftersom du kommer att ha tät kontakt med våra managementkonsulter.
  • Du drivs av att självständigt skapa affärsmöjligheter – även om vi har en fantastisk marknadsavdelning som bidrar till att ditt arbete underlättas genom olika marknadsaktiviteter.
  • Du triggas av utmaningen som ligger i den komplexa försäljningen av managementkonsulttjänster.
  • Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift.

 

Vi utvecklar dig för framgång!
Hos oss får du en arbetsplats som erbjuder professionella och personliga utvecklingsmöjligheter genom bl a egen kompetensutveckling. Vi ger dig flexibilitet, frihet och stora möjligheter att påverka i ett positivt och öppet arbetsklimat, med engagerade, ambitiösa medarbetare och nöjda kunder. Genom att arbeta med olika intressanta uppdrag, företag och branscher får du också nya kunskaper och insikter.
 
Att arbeta på CANEA innebär att du kommer till ett stabilt tillväxtföretag med kompetenta och trevliga kollegor, samt en unik tjänste- och produktportfölj. Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning, hjälpsam attityd, platt organisation, högt i tak samt en stark drivkraft att uppnå resultat. Framförallt har vi kul på jobbet!
 
Placering: Centrala Stockholm
Anställningsform: Tillsvidare
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Sysselsättning: Heltid 
 

Tycker du det låter intressant och vill bli vår nya kollega? Välkommen med din ansökan!
 
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Annonsinfo


Placering
Stockholm

Typ av tjänst
Försäljning

Sista ansökningsdag
2019-06-29

Kontakt
Michael Åkerman
070 834 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök