Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo


Placering
Stockholm

Typ av tjänst
Consulting

Sista ansökningsdag
2019-10-12

Kontakt
Michael Åkerman
070 834 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök
Står ett jobb med stor variation där du arbetar med företag och branscher i olika uppdrag och storlek, såväl privat som offentligt högt upp på din önskelista? Vill du jobba tillsammans med duktiga, ambitiösa kollegor som stöttar varandra och erbjuder mentorskap i en prestigelös företagskultur? Grattis – då skulle du trivas riktigt bra hos oss! 

 
Vi välkomnar dig till ett framgångsrikt, växande företag där du utvecklas och får möjlighet att påverka och kan ta initiativ till nya produkter. Hos oss jobbar du med både strategiska och operativa inslag där du tar stort ansvar för varje uppdrag.
 
Vi har en stor efterfrågan på våra konsulttjänster och en tjänste- och produktportfölj i internationell toppklass. Därför behöver vi fler konsulter omgående till vårt fantastiska managementteam. För oss är det viktigt att vara med kunden hela vägen och se till att vi tillsammans bidrar till framgång för människor och verksamheter. Genom att arbeta med olika företag och branscher får du nya kunskaper och insikter och vi erbjuder en flexibel arbetsplats med mycket frihet under ansvar.
 
För att trivas i rollen som managementkonsult inom hållbarhet - miljö, arbetsmiljö och socialt ansvarstagande - tror vi att du har några års projekt/konsulterfarenhet. Vi ser gärna att du aktivt har drivit verksamhetsutvecklingsprojekt eller liknande satsningar, som har lett till bevisad och mätbar nytta. Våra managementkonsulter är även kursledare på våra utbildningar, vilket vi tror förbättrar dig som föreläsare och talare. Hos oss får du också växa i din roll genom att gå våra egna såväl som externa kurser – vi utvecklar dig för framgång!
 
Som konsult inom miljö och arbetsmiljö är det önskvärt om du har kunskap och erfarenhet inom nedanstående områden:

 • ISO 14001 och EMAS
 • OHSAS 18001 och ISO 45001
 • Miljölagstiftning
 • Arbetsmiljölagstiftning
 • Miljöutredningar
 • Riskanalyser
 • Byggande av ledningssystem
 • Interna revisioner

 
Vi ser gärna att du har:

 • Ett stort engagemang för verksamhetsutveckling och förmåga att leva dig in i uppdragsgivarens situation
 • Förmåga att sälja in uppdrag till företagsledningar
 • En välutvecklad analytisk förmåga samtidigt som du är resultatorienterad och har en hög arbetskapacitet
 • Akademisk examen inom teknik, ekonomi eller miljö som är relevant för tjänsten

 
Vi utvecklar dig för framgång
Att vara anställd på CANEA innebär stora professionella och personliga utvecklingsmöjligheter. Vi ger dig frihet och stora möjligheter att påverka i ett positivt och öppet arbetsklimat, med spännande kunder och kompetenta interna team. Vi ser utbildning som väldigt viktigt och därför är egen kompetensutveckling något som vi prioriterar högt. Som medarbetare ingår du i en vinnande och växande organisation med många intressanta uppdrag, nöjda kunder och gott rykte på marknaden. Vi uppmärksammar dig som individ och du är med och bygger din och vår framtid.
 
Placering: Kontor i centrala Stockholm
Anställningsform: Tillsvidare
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Sysselsättning: Heltid
 

Tycker du det låter intressant och vill bli vår nya kollega? Välkommen med din ansökan!
 
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Annonsinfo


Placering
Stockholm

Typ av tjänst
Consulting

Sista ansökningsdag
2019-10-12

Kontakt
Michael Åkerman
070 834 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök