Hoppa till huvudinnehåll

Managementkonsult med erfarenhet av ledningssystem med extra höga krav

Annonsinfo

  • Göteborg
  • Managementkonsult

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Uppdragen som kräver kompetens och erfarenhet inom ledingssystem med extra höga krav, som till exempel fordonsindustrin, flygindustrin, telekom, läkemedel och med-tech med mera ökar. Vi behöver därför förstärka med ytterligare konsulter omgående. Vill du jobba tillsammans med kunniga, ambitiösa kollegor som stöttar varandra och erbjuder mentorskap i en prestigelös företagskultur? Grattis – då skulle du trivas riktigt bra hos oss! Vi välkomnar dig till ett framgångsrikt, växande företag där du utvecklas och får möjlighet att påverka under frihet.

Du bör ha mellan 2-5 års erfarenhet av arbete med ledningssystem för IATF 16949 och om du har erfarenhet av projektledning är det ett stort plus. Att dessutom hålla utbildning ser du som en rolig och naturlig del av ditt arbete, då du i rollen ibland möter en större grupp människor från olika företag på någon av våra öppna utbildningar.

Jobba med varierande verksamheter
Du kommer att arbeta med utmanande och intressanta uppdrag där du tillsammans med våra uppdragsgivare skapar en effektivare verksamhet. För oss är det viktigt att vara med kunden hela vägen och vi arbetar med en mix av stora och medelstora företag. Du får möjlighet att arbeta med olika verksamheter, som till exempel ovan nämnt fordonsindustri, flygindustri, telekom, läkemedelsindustri och med-tech, vilket ger kunskaper och insikter inom olika branscher.

Vad vi erbjuder
Att vara anställd som konsult på CANEA innebär stora professionella och personliga utvecklingsmöjligheter. Vi ger dig frihet och stora möjligheter att påverka i ett positivt och öppet arbetsklimat, med spännande kunder och kompetenta interna team. Vi ser utbildning som väldigt viktigt och därför är egen kompetensutveckling något som vi prioriterar högt.

Som medarbetare ingår du i en vinnande och växande organisation med många intressanta uppdrag, nöjda kunder och gott rykte på marknaden. Vi uppmärksammar dig som individ och du är med och bygger din och företagets framtid.

Annonsinfo

  • Göteborg
  • Managementkonsult

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer