Hoppa till huvudinnehåll

Vi söker managementkonsult med inriktning Projektledning

Står ett jobb med stor variation där du arbetar med företag och branscher i olika uppdrag och storlek, såväl privat som offentligt högt upp på din önskelista? Vill du jobba tillsammans med duktiga, ambitiösa kollegor som stöttar varandra och erbjuder mentorskap i en prestigelös företagskultur? Grattis – då skulle du trivas riktigt bra hos oss! Vi söker nu fler konsulter med inriktning Projektledning och välkomnar dig till ett framgångsrikt, växande företag där du utvecklas och får möjlighet att påverka och kan ta initiativ till nya produkter. Hos oss jobbar du med både strategiska och operativa inslag där du tar stort ansvar för varje uppdrag.

Vi har en stor efterfrågan på våra konsulttjänster och en tjänste- och produktportfölj i internationell toppklass. Därför behöver vi fler konsulter omgående till vårt fantastiska managementteam. För oss är det viktigt att vara med kunden hela vägen och se till att vi tillsammans bidrar till framgång för människor och verksamheter. Genom att arbeta med olika företag och branscher får du nya kunskaper och insikter och vi erbjuder en mobil och flexibel arbetsplats. Du har några års projekt/konsulterfarenhet och vi ser gärna att du aktivt har drivit verksamhetsutvecklingsprojekt eller liknande satsningar som har lett till bevisad och mätbar nytta. Våra managementkonsulter är även kursledare på våra utbildningar, vilket vi tror förbättrar dig som föreläsare och talare. Hos oss får du också växa i din roll genom att gå våra egna såväl som externa kurser – vi utvecklar dig för framgång!

Som konsult inom projektledning är det önskvärt om du har kunskap och erfarenhet inom nedanstående område

  • Senior projektledare för verksamhetsutvecklingsprojekt
  • Införande av projektmodeller
  • Branschanpassad projekthantering
  • Etablering av projektkontor
  • Projektmognadsundersökningar
  • Förändringsledning
  • Organisationsutveckling

Annonsinfo

  • Stockholm
  • Managementkonsult

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer

Möt dina blivande arbetskamrater

Längtar du efter frihet, möjlighet att påverka och ta ansvar? Hos oss ger vi dig möjligheten – vi förväntar oss att du tar plats och driver idéer tills dess att de är förverkligade.