Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo

 • Malmö
 • Managementkonsult

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök
Vi på CANEA anser att det måste finnas en röd tråd från strategi och genomförande ända fram till varaktig framgång. Genom detta skapar vi och våra kunder bestående nyttor – tillsammans. Vi har en stor efterfrågan på våra konsulttjänster och en bred tjänste- och produktportfölj i internationell toppklass.

Nu har du möjlighet att vara med på vår tillväxtresa när vi expanderar i södra Sverige och söker en managementkonsult till vårt kontor i Malmö. Är det dig vi letar efter?

Rollen

Som managementkonsult på CANEA får du en viktig roll i våra kunders förändringsresa. Fokus kommer att ligga på strategiska och taktiska frågeställningar inom strategi, ledarskap, ledningssystem, operativ effektivitet och projekthantering. Du förväntas utmana, vara rådgivande och föra kundernas verksamhet framåt. Du har en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor.

Du får möjlighet att arbeta bland annat med följande områden:

 • Kvalitet
 • Hållbarhet
 • Lean Six Sigma
 • Projektledning

Våra managementkonsulter är även kursledare på våra utbildningar, vilket vi tror förbättrar dig som konsult, föreläsare och talare. Hos oss får du också växa i din roll genom att gå våra egna såväl som externa kurser – vi utvecklar dig för framgång!

Din profil

Du har några års erfarenhet och har ett stort engagemang och intresse för verksamhetsutveckling, gärna från ett konsultföretag.

 • Du har akademisk examen inom teknik eller ekonomi
 • Bred erfarenhet inom något eller några av dessa områden - Kvalitet ISO9001, Miljö ISO14001, Arbetsmiljö ISO45001, Informationssäkerhet ISO27001 och Lean
 • Du har erfarenhet av projektledning, verksamhetsutveckling och försäljning (B2B)
 • Du har en välutvecklad analytisk förmåga, är resultatorienterad och har en hög arbetskapacitet
 • Meriterande är även erfarenhet från branscher med extra höga krav på ledningssystem som fordon, läkemedel, medicinteknik, flyg, etc.

För oss är det viktigt att vara med kunden hela vägen och se till att vi tillsammans bidrar till framgång för människor och verksamheter. Genom att arbeta med olika företag och branscher får du nya kunskaper och insikter och vi erbjuder en mobil och flexibel arbetsplats.

Vi erbjuder dig

Längtar du efter frihet, möjlighet att påverka och ta ansvar? Hos oss ger vi dig möjligheten – vi förväntar oss att du tar plats och driver idéer tills dess att de är förverkligade.

Vi arbetar ständigt med utveckling på CANEA och det handlar såklart om att utveckla företaget för framgång, men även att du som medarbetare utvecklas, både individuellt och på gruppnivå för att vara i framkant och trivas i din roll. Hos oss får du bland annat tillgång till kompetensutveckling genom vårt kursutbud samt mentorskap, liksom varierande arbetsuppgifter och välkända kunder inom olika branscher.

Vår företagskultur präglas av ett stort engagemang, kompetens, innovation och samarbete. Det är högt i tak och vi eftersträvar mätbara resultat och överträffar ofta kundernas förväntningar.

Läs gärna mer om oss här: https://www.canea.se/karriar/var-arbetskultur

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om rollen eller CANEA? Hör gärna av dig till Michael Åkerman på michael.akerman@canea.seeller 0708-340376.

Rekryteringen sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Glöm inte att bifoga ditt CV och ett personligt brev i din ansökan.

Vi ser gärna att du ansöker via ansökningsknappen i annonsen och ej via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Annonsinfo

 • Malmö
 • Managementkonsult

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer