Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo


Placering
Stockholm

Typ av tjänst
Consulting

Sista ansökningsdag
2019-10-12

Kontakt
Michael Åkerman
070 834 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök
På CANEA ger vi våra kunder strategier, system, arbetssätt och kompetens som skapar förutsättningar för bästa varaktiga resultat. I många uppdrag erbjuder vi en komplett, integrerad leverans som innefattar alla delar inom konsulttjänster, IT-lösningar och utbildningar, något som gör oss unika i branschen. Vi har en stor efterfrågan på våra managementkonsulttjänster och har en bred tjänste- och produktportfölj i internationell toppklass. För att fortsätta växa söker vi just nu en områdeschef för våra managementkonsulter med placering i centrala Stockholm.

 
Rollen
Som områdeschef på CANEA kommer du ha ansvar för personal, beläggning och försäljning. Du är med i ledningsgruppen för affärsområdet Management och arbetar nära våra kunder då du delar av tiden även arbetar som senior konsult/uppdragsledare. Du kommer att vara säljcoach, kursledare och hålla i utbildningar vilket innebär en möjlighet att arbeta med ledningsgrupper, chefer och ledare inom organisationer både i offentlig och privat sektor.
 
Arbetsuppgifterna innefattar:

 • Agera som områdeschef och utveckla området
 • Ansvara för personal och beläggning
 • Arbeta med affärsutveckling och försäljning av konsultuppdrag
 • Projektleda konsultuppdrag
 • Leda kurser och hålla utbildningar / workshops

 
Vem är du?
Du är en klippa på att kommunicera, lära ut, sätta dig in i nya och olika sammanhang/samarbeten och sälja in. Du är ledaren som får andra att lyssna, är förtroendeingivande samt har förmågan att ge feedback, leda och coacha våra medarbetare. Du har ett högt driv och förmåga att agera i flera roller samtidigt som du har förmågan att delegera arbetsuppgifter.
 
Tidigare erfarenheter:

 • Akademisk utbildning - civilingenjör och/eller civilekonom
 • Minst 7 års erfarenhet inom privat verksamhet
 • Minst 2 års erfarenhet som linjechef i operativ funktion
 • Konsulterfarenhet
 • Erfarenhet av verksamhetsutveckling
 • Erfarenhet av försäljning
 • Erfarenhet av att leda större workshops/kurser och van processhandledare

 
Vi erbjuder dig
Längtar du efter frihet, möjlighet att påverka och ta ansvar? Hos oss ger vi dig möjligheten – vi vill att du är med och leder affärsområdet Management framåt. Vi arbetar ständigt med utveckling på CANEA. Det handlar såklart om att utveckla företaget för framgång, men även att du som medarbetare utvecklas, både individuellt och på gruppnivå, för att vara i framkant och trivas i din roll. Hos oss får du bland annat tillgång till kompetensutveckling genom vårt kursutbud samt mentorskap, liksom varierande arbetsuppgifter och välkända kunder inom olika branscher.
Vår företagskultur präglas av ett stort engagemang, kompetens, innovation och samarbete. Det är högt i tak och vi eftersträvar mätbara resultat och överträffar ofta kundernas förväntningar.
 
Läs gärna mer om oss här: https://www.canea.se/karriar/var-arbetskultur
 
Rekryteringen sker löpande med anställningsstart så snart som möjligt, så ansök redan nu.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Annonsinfo


Placering
Stockholm

Typ av tjänst
Consulting

Sista ansökningsdag
2019-10-12

Kontakt
Michael Åkerman
070 834 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök