Hoppa till huvudinnehåll

Vi söker drivna projektledare inom IT

Som IT-projektledare kan du ena dagen vara hos en kund och hålla en workshop för att jobba fram en hypotes kring hur deras processer för avvikelsehantering ser ut och hur de kan digitaliseras i vårt ledningssystem. En annan dag är du på vårt kontor i centrala Göteborg med utsikt över älven. Där konfigurerar du ett nytt system för dokumenthantering åt en annan kund. Hos oss har du stora möjligheter att själv styra ditt arbete i de projekt som du driver. Visst låter det roligt? Du kommer att ingå i ett riktigt bra gäng där alla bidrar med kunskaper och erfarenheter i ett prestigelöst klimat.

Arbetsuppgifterna innebär att föra dialoger med kund kring kundkrav och önskemål, sätta upp projektplan och leda själva implementationen. Du ansvarar också för att konfigurera systemet i ett webbgränssnitt enligt kundens önskemål men också genomföra önskade utbildningar i systemen. Du kommer även till exempel att:

  • Stötta utvecklingsorganisationen i testning och vidareutveckling av produkter
  • Utveckla och underhålla tjänster (ex. utbildningar), kopplade till produkter och deras införande
  • Identifiera möjligheter till merförsäljning inom pågående kundprojekt
  • På sikt stötta säljorganisationen i pre-sales frågor

För att lyckas i rollen tror vi att du:

  • har ca 3 års tidigare erfarenhet av att leda projekt mot kunder i IT-baserad miljö. Du har en fortsatt stor hunger att utvecklas vidare i rollen som projektledare
  • Har en civilingenjörs- eller högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis inom systemutveckling, projektledning eller motsvarande som gett god teknisk systemförståelse
  • har flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Har körkort, då resor till kunder förekommer i arbetet

Vi utvecklar dig för framgång

Vi vill att du ständigt utvecklas och därför satsar vi stort på kompetensutveckling. Du får en gedigen introduktion och utbildning i våra metoder, produkter och tjänster och du får också gå ett antal av våra egna utbildningar. Som anställd har du sedan tillgång till vårt breda utbud av utbildningar, men vi genomför löpande även andra satsningar på kompetensutveckling, både på individ och grupp, för att hela tiden vässa oss.

Produkten

Vi är väldigt måna om och stolta över vår standardprodukt CANEA ONE som vi skapar här på CANEA. Systemet hjälper våra kunder att bli mer effektiva i sin vardag med moduler för att hantera dokument, projekt och ärenden. Våra användare finns hos stora och små kunder, främst i Sverige men även internationellt via vårt partnernätverk.

Och du - om du hittar rätt kandidat till oss, som blir fastanställd efter sex månaders provanställning utlovar vi en hittelön på 20 000 kronor. Vi berättar mer när du kontaktar oss med ditt tips!

Möt en av våra duktiga IT-projektledare.

Annonsinfo

  • Göteborg
  • IT Leverans/Eftermarknad

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer

Möt dina blivande arbetskamrater

Längtar du efter frihet, möjlighet att påverka och ta ansvar? Hos oss ger vi dig möjligheten – vi förväntar oss att du tar plats och driver idéer tills dess att de är förverkligade.