Hoppa till huvudinnehåll

Driven projektledare inom IT

Är du en driven projektledare minst 5 års erfarenhet? Har du erfarenhet av att arbeta med införandeprojekt av IT-produkter och/eller IT-tjänster? Då behöver vi dig omgående till vårt leveransteam! Just nu har vi stor efterfrågan på vår egenutvecklade produkt CANEA ONE som hjälper våra kunder att arbeta effektivare med sina strategier, processer och projekt. Är du redo för ett utvecklande och varierande arbete med frihet under ansvar ska du söka tjänsten direkt.

Som IT-projektledare hos oss har du det övergripande ansvaret att självständigt driva projekt av varierande storlek ute hos våra kunder. Projekten är av olika komplexitet och omfattar såväl nyinförande som vidareutveckling av befintliga installationer. Arbetet är omväxlande och innebär att du ena dagen kan du vara hos en kund och hålla en workshop kring hur deras processer för avvikelsehantering ser ut och hur de kan digitaliseras i vårt ledningssystem. En annan dag sitter du på vårt kontor i centrala Göteborg med utsikt över älven och gör en projektplan för nästa införandeprojekt eller förbereder en utbildning du skall hålla.

Hos oss får du möjlighet att arbeta både med stora och små kunder och med en stor variation på uppdragen. Du har stora möjligheter att själv styra ditt arbete i de projekt du driver och du kommer att ingå i ett fantastiskt gäng där alla bidrar med kunskap och erfarenhet i ett prestigelöst klimat.

Arbetsuppgifterna innebär att skapa projektplaner och leda implementationen hos våra kunder. Du kommer att jobba med kravinsamling, koordinering av tester, och även ansvara för att konfigurera systemet i ett webbgränssnitt enligt kundens önskemål och ibland genomföra önskade utbildningar i systemen. Du kommer i vissa fall att fungera som en brygga mellan kund och vårt applikationsteam när specifika kundkrav kräver att en integration behöver byggas. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen i varje unikt projekt.

Du förväntas även att:

 • Stötta utvecklingsorganisationen i testning och vidareutveckling av produkter
 • Utveckla och underhålla tjänster (ex. utbildningar), kopplade till produkter och deras införande
 • Identifiera möjligheter till merförsäljning inom pågående kundprojekt
 • På sikt stötta säljorganisationen i pre-sales frågor eller förstudier

För att lyckas i rollen tror vi att du:

 • Har minst 5 års tidigare erfarenhet av att leda projekt mot kunder i IT-baserad miljö och har en fortsatt stor hunger att utvecklas vidare i rollen som projektledare
 • Har en akademisk utbildning inom relevant område, exempelvis inom systemutveckling, projektledning eller motsvarande som gett god teknisk systemförståelse
 • Är strukturerad och motiveras av att leda arbetsgrupper mot uppsatta mål. Du är bra på att kommunicera, skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck
 • Är driven och har förmågan att själv hitta vägar framåt.
 • Behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Har körkort, då resor till kunder förekommer i arbetet

Vi utvecklar dig för framgång
Vi vill att du ständigt utvecklas och därför satsar vi stort på kompetensutveckling. Du får en gedigen introduktion och utbildning i våra metoder, produkter och tjänster och du får också gå ett antal av våra egna utbildningar. Som anställd har du sedan tillgång till vårt breda utbud av utbildningar, men vi genomför löpande även andra satsningar på kompetensutveckling, både på individ och grupp, för att hela tiden vässa oss.

Produkten
Vi är väldigt måna om och stolta över vår standardprodukt CANEA ONE som vi skapar här på CANEA. Systemet hjälper våra kunder att bli mer effektiva i sin vardag med moduler för att hantera dokument, projekt och ärenden. Våra användare finns hos stora och små kunder, främst i Sverige men även internationellt via vårt partnernätverk.

Möt en av våra duktiga IT-projektledare.

Annonsinfo

 • Göteborg
 • IT Leverans/Eftermarknad

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer