Hoppa till huvudinnehåll

Quality Assurance

Annonsinfo


Placering
Göteborg

Typ av tjänst
IT - Leverans / Utveckling / Eftermarknad

Sista ansökningsdag
2017-07-07

Kontakt
Jennifer Jensen
073 355 10 06
jennifer.jensen@canea.se

Ansök
Vill du vara med och säkerställa att vi hittar buggar i CANEA ONE innan våra användare gör det?

 

På CANEA jobbar vi med ständiga förbättringar och har ett stort fokus på kvalitet och långsiktighet. Vårt team som utvecklar vår IT-lösning CANEA ONE vill nu stärka upp kompetensen inom testning och söker därför dig med kompetens och intresse inom test och QA.

Här kommer du att arbeta i ett agilt team där ditt fokus är testning, utformning av acceptanskriterier, testplanering och testfallsutveckling. Du är en viktig spelare i att säkerställa kvalitén i vår produkt och blir en av tre som arbetar med just QA. Självklart eftersträvar vi en flexibel arbetsmiljö och du har möjligheten att påverka hur dina arbetsdagar ser ut. 

 

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du till ett stabilt tillväxtföretag med härliga och duktiga kollegor samt en unik tjänste- och produktportfölj. Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning, hjälpsam attityd, platt organisation, högt i tak samt en stark drivkraft att uppnå resultat. Framförallt har vi kul på jobbet! Som Quality Assurance blir du en del av vårt team på 13 kollegor som sitter på vårt kontor vid Stenpiren.

 

Örjan arbetar som QA och driver testningen här på CANEA. Såhär beskriver han oss och sin roll:

"På CANEA leder och arbetar jag med testningen av vår IT-lösning CANEA ONE. Jag trivs på ett mindre bolag likt CANEA då det är nära till ledningen. Det är välstrukturerat med kompetent och trevlig personal, vilket gör arbetet utvecklande. Jag brinner för kvalitet och det passar mycket väl in på vad CANEA står för."

 

Produkten

CANEA ONE är en webbaserad standardprodukt som hjälper våra kunder att vara mer effektiva i sin vardag med moduler för att hantera dokument, projekt och ärenden. Våra användare finns hos stora och små kunder, främst i Sverige men även internationellt via vårt partnernätverk.

Vi bygger en produkt som är användarvänlig och flexibel med sociala funktioner, samarbete och kommunikation i fokus. Produkten bygger på C#, ASP.Net, MS SQL Server, Angular och Javascript.

 

Vem är du?

Det vill vi såklart att du berättar mer om! Men vi tror att du är en lagspelare som trivs med att samarbeta i ett team tillsammans med andra funktioner i organisationen. Du är driven och vill utveckla våra arbetssätt kring testning genom att bidra med nya infallsvinklar och idéer. Som person är du också analytisk och tycker om att utföra detektivarbete för att till fullo förstå ett problem.

 

Krav för tjänsten

  • En utbildning inom, eller erfarenhet av, kvalitetssäkring och testning
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

  • Har kunskap inom Windows-servermiljö, Microsoft SQL Server och webbkommunikation
  • Har ett ISTQB-certifikat

 

Rekryteringen sker löpande med anställningsstart enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan och hör gärna av dig om du har några frågor!

Annonsinfo


Placering
Göteborg

Typ av tjänst
IT - Leverans / Utveckling / Eftermarknad

Sista ansökningsdag
2017-07-07

Kontakt
Jennifer Jensen
073 355 10 06
jennifer.jensen@canea.se

Ansök