Hoppa till huvudinnehåll

Säljande affärsutvecklare för affärsområde utbildning

Din roll som säljande affärsutvecklare är mycket varierande då du både driver säljarbete inom vårt affärsområde utbildning, samt agerar projektledare för ett nytt strategiskt satsningsområde där vi utvecklar nya digitala produkter/tjänster inom utbildningsområdet.

Du kommer att arbeta mitt i centrala Göteborg och ingå i ett glatt team av säljare där alla bidrar till en god och stimulerande stämning. I den säljande delen av ditt arbete så träffar du oftast potentiella kunder och befintliga kunder i personliga möten. Som projektledare är du ansvarig för att driva utvecklingen av nya digitala produkter/tjänster inom utbildningsområdet, tillsammans med ledningsgrupp och projektteam. Självklart kommer vi tillhandahålla en gedigen introduktion och överlämning. Vi erbjuder dig även utvecklingsmöjligheter genom utbildningar och coachning som får dig att utvecklas i rollen som säljare och affärsutvecklare. Du ingår i CANEA:s säljteam för utbildning men samverkar med samtliga avdelningar inom CANEA i din roll som projektledare.

För att ha framgång i rollen tror vi att du:

  • Har erfarenhet av försäljning och en stark vilja att möta kunder, gärna inom tjänsteförsäljning B2B
  • Har kompetens inom affärsutveckling och projektledning
  • Snabbt kan sätta dig in i och förstå våra produkter och tjänster
  • Är målinriktad, självgående och uthållig
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Är van att använda datorn i ditt arbete och behärskar Office-paketet med fokus på Powerpoint
  • Körkort B

Vi erbjuder dig ett mycket spännande och omväxlande arbete i ett växande och framgångsrikt företag där vi ger dig möjlighet att växa och ta större ansvar. Du får en gedigen introduktion och utbildning i våra metoder, produkter och tjänster. Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med tillträdesdag snarast. Vi rekryterar löpande och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten och oss är du välkommen att ringa Michael på 070 – 834 03 76.

Annonsinfo

  • Sälj/marknad

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer