Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo


Placering
Malmö

Typ av tjänst
Consulting

Sista ansökningsdag
2019-10-12

Kontakt
Emelie Bohlin
0724531608
emelie.bohlin@canea.se

Ansök
Vårt Malmökontor växer och nu söker vi på CANEA en säljande managementkonsult med fokus på verksamhetsutvecklande projektledning. Förutom att leda och medverka i konsultuppdrag kommer du även att hjälpa till att få in nya uppdrag genom att delta på säljmöten, hjälpa till vid offertskrivning samt skapa merförsäljning i pågående uppdrag.

 
Våra kunder består av en mix av stora och medelstora företag inom både privat och offentlig sektor. Många av våra uppdrag handlar om att tillsammans med uppdragsgivare skapa en effektivare verksamhet genom att exempelvis utveckla kundens sätt att arbeta med projekt, implementera projektmodeller och coacha projektledare. Du kan även få arbeta som kundens projektledare i olika förändringsarbeten. Här har du som konsult möjlighet att göra stor skillnad! Våra managementkonsulter är även kursledare på våra utbildningar, vilket vi tror förbättrar dig som föreläsare och talare. Hos oss får du också växa i din roll genom att gå våra egna, såväl som externa kurser.
 
Vem är du?

  • Du har ca 3-8 års erfarenhet av att ha arbetet inom verksamhetsutveckling, gärna i en konsultroll
  • Du har arbetat i en projektledande roll inom framtagning och implementering av arbetssätt i organisation
  • Du har erfarenhet av och intresse för kompetensöverföring och trivs i att hålla utbildningar som en del av ditt arbete
  • Erfarenhet av att sälja konsulttjänster är meriterande
  • Det är meriterande om du har certifieringar inom projektledning
  • Du är civilingenjör eller har motsvarande examen på mastersnivå
  • Tjänsten kräver flytande svenska och engelska i tal och skrift

 
Vi utvecklar dig för framgång!
Hos oss får du en arbetsplats som erbjuder professionella och personliga utvecklingsmöjligheter. Vi ger dig flexibilitet, frihet och stora möjligheter att påverka i ett positivt och öppet arbetsklimat, med engagerade, ambitiösa medarbetare och nöjda kunder. Genom att arbeta med olika intressanta uppdrag, företag och branscher får du också nya kunskaper och insikter.
 
Att arbeta på CANEA innebär att du kommer till ett stabilt tillväxtföretag med kompetenta och trevliga kollegor, samt en unik tjänste- och produktportfölj. Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning, hjälpsam attityd, platt organisation, högt i tak samt en stark drivkraft att uppnå resultat. Framförallt har vi kul på jobbet!
 
Placering: Centrala Malmö
Anställningsform: Tillsvidare
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Sysselsättning: Heltid
 
Tycker du det låter intressant och vill bli vår nya kollega? Välkommen med din ansökan!
 
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Annonsinfo


Placering
Malmö

Typ av tjänst
Consulting

Sista ansökningsdag
2019-10-12

Kontakt
Emelie Bohlin
0724531608
emelie.bohlin@canea.se

Ansök