Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo


Placering
Stockholm

Typ av tjänst
Consulting

Sista ansökningsdag
2019-11-30

Kontakt
Michael Åkerman
070 834 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök
Vi på CANEA anser att det måste finnas en röd tråd från strategi och genomförande ända fram till varaktig framgång. Genom detta skapar vi och våra kunder bestående nyttor – tillsammans. Vi har en stor efterfrågan på våra konsulttjänster och en bred tjänste- och produktportfölj i internationell toppklass. Under 2018 utökade vi vår tjänsteportfölj med Ledarskap, som har haft en positiv utveckling och kommer ha en fortsatt stark tillväxt de kommande åren.

 
Rollen
Som senior ledarskapskonsult på CANEA kommer du att genomföra olika typer av ledarutvecklingsuppdrag. I våra uppdrag arbetar vi nära våra kunder med att definiera, tydliggöra och stärka organisationskultur såväl som den praktiska ledarskapsförmågan för chefer och ledare. Här kommer du få möjlighet att arbeta med ledningsgrupper, chefer, och ledare inom organisationer både i offentlig och privat sektor.
 
Arbetsuppgifterna innefattar:

  • Affärsutveckling och försäljning av ledarskapsuppdrag
  • Projektleda ledarskapsuppdrag
  • Designa och utveckla olika typer av ledarskapstjänster / program
  • Leda kurser och hålla utbildningar / workshops

 
Vi erbjuder dig
Längtar du efter frihet, möjlighet att påverka och ta ansvar? Hos oss ger vi dig möjligheten – vi vill att du är med och driver / leder ledarskapsområdet framåt. Vi arbetar ständigt med utveckling på CANEA och det handlar såklart om att utveckla företaget för framgång, men även att du som medarbetare utvecklas, både individuellt och på gruppnivå för att vara i framkant och trivas i din roll. Hos oss får du bland annat tillgång till kompetensutveckling genom vårt kursutbud samt mentorskap, liksom varierande arbetsuppgifter och välkända kunder inom olika branscher.
 
Vår företagskultur präglas av ett stort engagemang, kompetens, innovation och samarbete. Det är högt i tak och vi eftersträvar mätbara resultat och överträffar ofta kundernas förväntningar.
 
Vem är du?
Vi tror att du är en utpräglad lagspelare som är nyfiken, prestigelös och ödmjuk. Du är en klippa på att kommunicera samt sätta dig in i nya och olika sammanhang / samarbeten. Du är ledaren som får andra att lyssna, är förtroendeingivande, har förmåga att ge feedback och leda starka personer / chefer. Du är trygg i din roll och dina erfarenheter liksom är självgående och drivande. Likaså anser du att det är viktigt att dela med dig av din kompetens till kollegor.
 
Krav för tjänsten:

  • Examen från högskola eller universitet med relevant inriktning inom t.ex. samhällsvetenskap, humaniora, ekonomi, beteendevetenskap eller liknande
  • Sex års erfarenhet av att kontinuerligt leda utveckling av olika ledningsgrupper
  • Fem års erfarenhet av individuell coachning av chefer
  • Tre års erfarenhet av deltagande i ledningsgrupp
  • Erfarenhet av och kunskap om forskningsbaserade och validerade verktyg att använda för att kartlägga och utveckla gruppen samt där tillhörande certifieringar/licenser/utbildningar
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

 
Placering: Kontor i centrala Stockholm
Anställningsform: Tillsvidare
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Sysselsättning: Heltid 
 
Tycker du det låter intressant och vill bli vår nya kollega? Välkommen med din ansökan! 
 
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Annonsinfo


Placering
Stockholm

Typ av tjänst
Consulting

Sista ansökningsdag
2019-11-30

Kontakt
Michael Åkerman
070 834 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök