Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo


Placering
Stockholm

Typ av tjänst
Consulting

Sista ansökningsdag
2019-12-21

Kontakt
Michael Åkerman
070 834 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök
Vi på CANEA anser att det måste finnas en röd tråd från strategi och genomförande ända fram till varaktig framgång. Genom detta skapar vi och våra kunder bestående nyttor – tillsammans. Under 2018 utökade vi vår tjänsteportfölj med Ledarskap, som har haft en positiv utveckling och kommer ha en fortsatt stark tillväxt de kommande åren. Därför söker vi nu en ytterligare ledarskapskonsult till CANEA!

 
Som senior ledarskapskonsult hos oss kommer du att genomföra olika typer av ledarutvecklingsuppdrag. I våra uppdrag arbetar vi nära våra kunder med att definiera, tydliggöra och stärka organisationskultur såväl som den praktiska ledarskapsförmågan för chefer och ledare. Här kommer du få möjlighet att arbeta med ledningsgrupper, chefer och ledare inom organisationer både i offentlig och privat sektor.
 
Arbetsuppgifterna innefattar:

 • Affärsutveckling och försäljning av ledarskapsuppdrag
 • Projektleda ledarskapsuppdrag
 • Designa och utveckla olika typer av ledarskapstjänster / program
 • Leda kurser och hålla utbildningar / workshops

 
Vi erbjuder dig:
Hos oss får du en arbetsplats som erbjuder professionella och personliga utvecklingsmöjligheter genom bl a egen kompetensutveckling. Exempelvis har du tillgång till CANEAs kursutbud. Vi ger dig även flexibilitet, frihet och stora möjligheter att påverka i ett positivt och öppet arbetsklimat med engagerade, ambitiösa medarbetare och nöjda kunder. Genom att arbeta med olika intressanta uppdrag, företag och branscher får du också nya kunskaper och insikter.
 
Att arbeta på CANEA innebär att du kommer till ett stabilt tillväxtföretag med kompetenta och trevliga kollegor, samt en unik tjänste- och produktportfölj. Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning, hjälpsam attityd, platt organisation, högt i tak samt en stark drivkraft att uppnå resultat. Framförallt har vi kul på jobbet!
 
Vem är du?
Vi tror att du är en utpräglad lagspelare som är nyfiken, prestigelös och ödmjuk. Du är en klippa på att kommunicera samt sätta dig in i nya och olika sammanhang / samarbeten. Du är ledaren som får andra att lyssna, är förtroendeingivande, har förmåga att ge feedback och leda starka personer / chefer. Du är trygg i din roll och dina erfarenheter liksom är självgående och drivande. Likaså anser du att det är viktigt att dela med dig av din kompetens till kollegor.
 
Krav för tjänsten:

 • Examen från högskola eller universitet med relevant inriktning inom t.ex. samhällsvetenskap, humaniora, ekonomi, beteendevetenskap eller liknande
 • Sex års erfarenhet av att kontinuerligt leda utveckling av olika ledningsgrupper (där du själv inte ingått i ledningsgruppen)
 • Erfarenhet av ledningsgruppsutveckling inom kommunal verksamhet, alternativt kommunalt bolag (där du själv inte ingått i ledningsgruppen)
 • Tre års erfarenhet av eget deltagande i ledningsgrupp
 • Fem års erfarenhet av individuell coachning av chefer
 • Erfarenhet av och kunskap om forskningsbaserade och validerade verktyg att använda för att kartlägga och utveckla gruppen samt där tillhörande certifieringar/licenser/utbildningar
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

 
Tycker du det låter intressant och vill bli vår nya kollega? Välkommen med din ansökan! 
 
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Annonsinfo


Placering
Stockholm

Typ av tjänst
Consulting

Sista ansökningsdag
2019-12-21

Kontakt
Michael Åkerman
070 834 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök