Hoppa till huvudinnehåll

Senior Ledarskapskonsult

Vi på CANEA anser att det måste finnas en röd tråd från strategi och genomförande ända fram till varaktig framgång. Genom detta skapar vi och våra kunder bestående nyttor – tillsammans. Vi har en stor efterfrågan på våra konsulttjänster och en bred tjänste- och produktportfölj i internationell toppklass.

Under 2018 utökade vi vår tjänsteportfölj med Ledarskap, som har haft en positiv utveckling och kommer ha en fortsatt stark tillväxt de kommande åren.
För att vårt tillväxtmål ska nås söker vi nu en Senior Ledarskapskonsult för att komplettera vårt team på 6 ledarskapskonsulter. Placeringen är antingen i Stockholm eller Göteborg.
 
Rollen
Som senior ledarskapskonsult på CANEA kommer du att genomföra olika typer av ledarutvecklingsuppdrag. I våra uppdrag arbetar vi nära våra kunder med att definiera, tydliggöra och stärka organisationskultur såväl som den praktiska ledarskapsförmågan för chefer och ledare. Här kommer du få möjlighet att arbeta med ledningsgrupper, chefer, och ledare inom organisationer både i offentlig och privat sektor.
 
Arbetsuppgifterna innefattar:

 • Affärsutveckling och försäljning av ledarskapsuppdrag
 • Projektleda ledarskapsuppdrag
 • Agera som vice områdeschef, stödja nuvarande områdeschef i att utveckla området
 • Designa och utveckla olika typer av ledarskapstjänster / program
 • Leda kurser och hålla utbildningar / workshops

 
Vem är du?
Vi tror att du är en utpräglad lagspelare som är nyfiken, prestigelös och ödmjuk. Du är en klippa på att kommunicera samt sätta dig in i nya och olika sammanhang / samarbeten. Du är ledaren som får andra att lyssna, är förtroendeingivande, har förmåga att ge feedback och leda starka personer / chefer. Du är trygg i din roll och dina erfarenheter liksom är självgående och drivande. Likaså anser du att det är viktigt att dela med dig av din kompetens till kollegor.
Tidigare erfarenheter:

 • Akademisk utbildning med beteendevetenskap eller organisationsutveckling som inriktning
 • Minst 3 års erfarenhet av att genomföra chefs- och grupputveckling inom både offentlig och privat sektor
 • Erfarenhet av projektledning, verksamhetsutveckling och försäljning (B2B)
 • Erfarenhet som chef eller ledare
 • Erfarenhet av att leda större workshops / kurser och van processhandledare

 
Vi erbjuder dig
Längtar du efter frihet, möjlighet att påverka och ta ansvar? Hos oss ger vi dig möjligheten – vi vill att du är med och driver / leder ledarskapsområdet framåt. Vi arbetar ständigt med utveckling på CANEA och det handlar såklart om att utveckla företaget för framgång, men även att du som medarbetare utvecklas, både individuellt och på gruppnivå för att vara i framkant och trivas i din roll. Hos oss får du bland annat tillgång till kompetensutveckling genom vårt kursutbud samt mentorskap, liksom varierande arbetsuppgifter och välkända kunder inom olika branscher.
 
Vår företagskultur präglas av ett stort engagemang, kompetens, innovation och samarbete. Det är högt i tak och vi eftersträvar mätbara resultat och överträffar ofta kundernas förväntningar.
 
Läs gärna mer om oss här: https://www.canea.se/karriar/var-arbetskultur
 
 
Rekryteringen sker löpande med anställningsstart så fort som möjligt, så ansök redan nu.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Annonsinfo

 • Stockholm
 • Typ av tjänst

  Consulting

Kontakt
Emelie Bohlin
emelie.bohlin@canea.se

Ansök