Hoppa till huvudinnehåll

Sökes: erfaren projektledare som är kombinerad kursledare och Managementkonsult

Att som kursledare stå inför en grupp blivande projektledare och dela med dig av din erfarenhet är något som du brinner för. Men att helt lämna rollen som projektledare skulle vara ganska tråkigt. Känner du igen dig i beskrivningen? Då har vi drömjobbet för dig hos oss på CANEA!

Vi erbjuder dig en roll som kursledare i kombination med arbete som Managementkonsult. Du är certifierad projektledare, till exempel PMP, PRINCE2® Practitioner eller IPMA nivå B. Att stå på scen och göra en utbildning minnesvärd genom din förmåga att fånga gruppens uppmärksamhet och kunna dela många erfarenheter är framgångsfaktorer i den här rollen.

I rollen som Managementkonsult ser vi att du har erfarenhet av verksamhetsutvecklingsprojekt, till exempel gällande effektivisering eller ledningssystem. Du är civilingenjör eller har motsvarande examen på mastersnivå. För att lyckas fullt ut i rollen krävs en välutvecklad analytisk förmåga och en hög arbetskapacitet.

Jobba med varierande verksamheter

Många av våra spännande uppdrag handlar om att tillsammans med uppdragsgivare skapa en effektivare verksamhet. Du kan även arbeta som kundens projektledare i olika förändringsarbeten.. För oss är det viktigt att vara med kunden hela vägen och vi arbetar med en mix av stora och medelstora företag samt statliga verk.

Vi utvecklar dig för framgång

Att vara anställd på CANEA innebär stora professionella och personliga utvecklingsmöjligheter. Vi ger dig frihet och stora möjligheter att påverka i ett positivt och öppet arbetsklimat, med spännande kunder och kompetenta interna team. Genom att arbeta med olika företag och branscher får du nya kunskaper och insikter och vi erbjuder en mobil och flexibel arbetsplats. Vi ser utbildning som väldigt viktigt och därför är egen kompetensutveckling något som vi prioriterar högt. Som medarbetare ingår du i en vinnande och växande organisation med många intressanta uppdrag, nöjda kunder och gott rykte på marknaden. Vi uppmärksammar dig som individ och du är med och bygger din och företagets framtid.

Annonsinfo

  • Göteborg
  • Managementkonsult

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer