Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo

  • Göteborg
  • IT Leverans/Eftermarknad

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Driven systemkonsult som vill utvecklas i sin roll

Välkommen till ett stabilt tillväxtföretag med en unik tjänste- och produktportfölj där vi är oerhört stolta över våra medarbetare. Vi har en stor efterfrågan på våra IT-tjänster och vi söker nu en systemkonsult som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Du kommer att ingå i vår leveransorganisation där vi genom implementering av vårt egenutvecklade IT-stöd CANEA ONE hjälper våra kunder att arbeta effektivare med sina strategier, processer, dokument och projekt. Du får arbeta med en stor variation av kunder inom offentlig och privat sektor, såväl stora som små organisationer.

Du ingår i olika projektteam med engagerade kollegor som stöttar och lär varandra. Dina huvudsakliga uppgifter blir att i kundprojekt ta fram krav specifikationer, konfigurera vårt system i ett webbgränssnitt, testning, samt genomföra utbildningar i systemen. Du kommer även vara med och driva workshops och kommer att ha eget ansvar för mindre uppdrag hos befintliga kunder. Vi erbjuder dig en prestigelös företagskultur och mentorskap, personlig utveckling och ser din potential att utvecklas antingen mot IT-projektledare eller Service Manager!

Du kommer även att

  • Stötta utvecklingsorganisationen i testning och vidareutveckling av produkter
  • Utveckla och underhålla tjänster (ex. utbildningar), kopplade till produkter och deras införande
  • Identifiera möjligheter till merförsäljning inom pågående kundprojekt
  • Stötta säljorganisationen i pre-sales frågor

Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis inom systemutveckling eller motsvarande som har gett god teknisk systemförståelse. Vi tror att du som är nyutexaminerad eller har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer att passa perfekt för rollen. Som person drivs du av att bidra med kundnöjdhet genom ett professionellt och serviceinriktat bemötande. Du trivs att arbeta i nära samarbete med dina kunder och kollegor samt ser det som en självklarhet att stötta och hjälpa kollegor när så behövs.

Tack vare variationen av kunder kommer du att utvecklas genom att du får nya insikter och kunskaper från varje uppdrag och du får möjlighet att bidra till framgång och utveckling i många olika verksamheter. Affärsområdet IT består av 35 personer med roller som projektledare, utvecklare, applikationskonsulter, säljare och teknisk support som du kommer att ha ett nära samarbete med. Vi sitter i centrala lokaler med utsikt över älven i Göteborg.

Vi utvecklar dig för framgång
Vi vill att du ständigt utvecklas och därför satsar vi stort på kompetensutveckling. Du får en gedigen introduktion och utbildning i våra metoder, produkter och tjänster och du får också gå ett antal av våra egna utbildningar. Som anställd har du sedan tillgång till vårt breda utbud av utbildningar, men vi genomför löpande även andra satsningar på kompetensutveckling, både på individ och grupp, för att hela tiden vässa oss.

Annonsinfo

  • Göteborg
  • IT Leverans/Eftermarknad

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer