Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo


Placering
Göteborg

Typ av tjänst
IT - Leverans / Utveckling / Eftermarknad

Sista ansökningsdag
2019-09-03

Kontakt
Jennifer Jensen
073 355 10 06
jennifer.jensen@canea.se

Ansök
Söker du en teknik- och kundnära roll med stora utvecklingsmöjligheter och drivna kollegor? Vi är ett stabilt tillväxtföretag med en unik tjänste- och produktportfölj och hög efterfrågan på våra IT-tjänster. Nu söker vi en systemkonsult som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Som systemkonsult ingår du i vår leveransorganisation där vi genom implementering av vårt egenutvecklade IT-stöd CANEA ONE hjälper våra kunder att arbeta effektivare med sina strategier, processer, dokument och projekt. Du får arbeta med en stor variation av kunder inom offentlig och privat sektor, såväl stora som små organisationer.
Här kommer du att ingå i olika projektteam med engagerade kollegor som stöttar och lär varandra. Dina huvudsakliga uppgifter blir att i kundprojekt ta fram kravspecifikationer, konfigurera vårt system i ett webbgränssnitt, testning, samt genomföra utbildningar i systemen. Du kommer även vara med och driva workshops och kommer att ha eget ansvar för mindre uppdrag hos befintliga kunder.
 
Du kommer även att

  • Stötta utvecklingsorganisationen i testning och vidareutveckling av produkter
  • Utveckla och underhålla tjänster (ex. utbildningar), kopplade till produkter och deras införande
  • Identifiera möjligheter till merförsäljning inom pågående kundprojekt
  • Stötta säljorganisationen i pre-sales frågor

Tack vare variationen av kunder kommer du att utvecklas genom att du får nya insikter och kunskaper från varje uppdrag och du får möjlighet att bidra till framgång och utveckling i många olika verksamheter. Affärsområdet IT består av fyra team som samarbetar tätt; utveckling, leverans, support och sälj. Vi sitter i centrala lokaler vid Stenpiren med härlig utsikt över älven i Göteborg.
 
Vem är du?
Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom relevant område som har gett god teknisk systemförståelse. Är du är nyutexaminerad eller med något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter tror vi att du kommer passa perfekt för rollen. Du har ett stort tekniskt intresse och som person drivs du av att bidra med kundnöjdhet genom ett professionellt och serviceinriktat bemötande. Du trivs med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och kunder samt ser det som en självklarhet att stötta och hjälpa kollegor när så behövs. Då du i rollen som Systemkonsult arbetar i kundprojekt runtom i hela Sverige behöver du ha möjlighet att resa i arbetet.
 
Krav för tjänsten:

  • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort, då resor till kunder förekommer i arbetet

 
Vi erbjuder dig
Längtar du efter frihet, möjlighet att påverka och ta ansvar? Hos oss ger vi dig möjligheten – vi vill att du är med och leder affärsområdet Management framåt. Vi arbetar ständigt med utveckling på CANEA. Det handlar såklart om att utveckla företaget för framgång, men även att du som medarbetare utvecklas, både individuellt och på gruppnivå, för att vara i framkant och trivas i din roll. Hos oss får du bland annat tillgång till kompetensutveckling genom vårt kursutbud samt mentorskap, liksom varierande arbetsuppgifter och välkända kunder inom olika branscher.
Vår företagskultur präglas av ett stort engagemang, kompetens, innovation och samarbete. Det är högt i tak och vi eftersträvar mätbara resultat och överträffar ofta kundernas förväntningar.
 
Läs gärna mer hur det är att jobba hos oss på CANEA här.
 
Rekryteringen sker löpande med anställningsstart efter sommaren, så ansök redan nu.
Varmt välkommen med din ansökan och hör gärna av dig om du har några frågor!

Annonsinfo


Placering
Göteborg

Typ av tjänst
IT - Leverans / Utveckling / Eftermarknad

Sista ansökningsdag
2019-09-03

Kontakt
Jennifer Jensen
073 355 10 06
jennifer.jensen@canea.se

Ansök