Hoppa till huvudinnehåll

Vi söker en Systemkonsult som vill utvecklas

Du ingår i olika projektteam med engagerade kollegor som stöttar och lär varandra. Dina huvudsakliga uppgifter blir att i kundprojekt ta fram krav specifikationer, konfigurera vårt system i ett webbgränssnitt, testning, samt genomföra utbildningar i systemen. Du kommer även vara med och driva workshops och kommer att ha eget ansvar för mindre uppdrag hos befintliga kunder. Vi erbjuder dig en prestigelös företagskultur och mentorskap, personlig utveckling och ser din potential att utvecklas antingen mot IT-projektledare eller Service Manager!

Du kommer även att

  • Stötta utvecklingsorganisationen i testning och vidareutveckling av produkter
  • Utveckla och underhålla tjänster (ex. utbildningar), kopplade till produkter och deras införande
  • Identifiera möjligheter till merförsäljning inom pågående kundprojekt
  • Stötta säljorganisationen i pre-sales frågor

Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis inom systemutveckling eller motsvarande som har gett god teknisk systemförståelse. Vi tror att du som är nyutexaminerad eller har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer att passa perfekt för rollen. Som person drivs du av att bidra med kundnöjdhet genom ett professionellt och serviceinriktat bemötande. Du trivs att arbeta i nära samarbete med dina kunder och kollegor samt ser det som en självklarhet att stötta och hjälpa kollegor när så behövs.

Tack vare variationen av kunder kommer du att utvecklas genom att du får nya insikter och kunskaper från varje uppdrag och du får möjlighet att bidra till framgång och utveckling i många olika verksamheter. Affärsområdet IT består av 35 personer med roller som projektledare, utvecklare, applikationskonsulter, säljare och teknisk support som du kommer att ha ett nära samarbete med. Vi sitter i centrala lokaler med utsikt över älven i Göteborg.

Annonsinfo

  • Göteborg
  • IT Leverans/Eftermarknad

Kontakt
Michael Åkerman
0708 34 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök

Kontaktinformation
Ladda upp CV / Personligt brev
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf.

Läs mer

Möt dina blivande arbetskamrater

Längtar du efter frihet, möjlighet att påverka och ta ansvar? Hos oss ger vi dig möjligheten – vi förväntar oss att du tar plats och driver idéer tills dess att de är förverkligade.