Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo


Placering
Göteborg

Typ av tjänst
IT - Leverans / Utveckling / Eftermarknad

Sista ansökningsdag
2020-12-15

Kontakt
Jennifer Jensen
073 355 10 06
jennifer.jensen@canea.se

Ansök
Brinner du för systemutveckling och att skapa smarta och användarvänliga system där ordning och reda i koden är lika viktigt som användarens upplevelse?

 
På CANEA utvecklar vi vår IT-produkt CANEA ONE och vi har en spännande tid framför oss. Därför behöver vi förstärka teamet med en senior utvecklare inom C#/.NET. Vi arbetar tillsammans i agila team och hos oss får du möjlighet att labba med nya tekniker, utvärdera och implementera arkitekturella mönster i allt ifrån databas till gränssnitt. Vår kultur präglas av delaktighet, professionalism, engagemang och nyfikenhet i vad framtidens IT-tekniker bär med sig.
 
Hos blir du en del av vårt produktutvecklingsteam där fokus ligger på att skapa bra förutsättningar för våra kunders behov. CANEA ONE är en unik produkt som hjälper våra kunder att bli mer effektiva i sin vardag med hantering av Strategi- och måluppföljning, projekt- och portföljhantering samt digitaliserade processer och dokumenthantering. Våra användare finns hos stora och små kunder, främst i Sverige men även internationellt via vårt partnernätverk.
 
Vi bygger en produkt som är användarvänlig och flexibel med sociala funktioner, samarbete och kommunikation i fokus. Produkten bygger på C#, ASP.Net, MS SQL Server, Angular och Javascript.
 
Vi erbjuder dig

  • Utveckling tillsammans med kompetenta kollegor i en miljö som dagligen erbjuder intressanta utmaningar
  • Ansvar och möjligheten att driva initiativ för att hålla oss i teknikens framkant
  • Labbande med nya tekniker i egna sidoprojekt på arbetstid för att utvecklas eller identifiera det som kommer att lyfta våra produkter

 
Hos oss kommer du till ett stabilt tillväxtföretag med härliga och duktiga kollegor, samt en unik tjänste- och produktportfölj. Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning, hjälpsam attityd, platt organisation, högt i tak samt en stark drivkraft att uppnå resultat. Framförallt har vi kul på jobbet!
 
Vem är du?

  • En systemutvecklare med minst 4 års erfarenhet av C# och .NET
  • Du har kunskap inom asp.net och har arbetat med Angular, TypeScript och JavaScript
  • Du är duktig inom SQL server och EntityFramework
  • Du har troligtvis gått en högskoleutbildning där de bästa kurserna innebar kodning

 
Om detta låter intressant och du vill bli vår nästa kollega, sök tjänsten direkt! Rekryteringen sker löpande med anställningsstart enligt överenskommelse och självklart får du höra av dig till oss för frågor!

Annonsinfo


Placering
Göteborg

Typ av tjänst
IT - Leverans / Utveckling / Eftermarknad

Sista ansökningsdag
2020-12-15

Kontakt
Jennifer Jensen
073 355 10 06
jennifer.jensen@canea.se

Ansök