Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo


Placering
Göteborg

Typ av tjänst
Försäljning

Sista ansökningsdag
2019-09-27

Kontakt
Emelie Bohlin
0724531608
emelie.bohlin@canea.se

Ansök
Grattis! Här har du chansen till ett mycket spännande och omväxlande arbete i ett växande och framgångsrikt företag! Till vårt härliga, centralt belägna kontor i Göteborg söker vi dig som vill fokusera på anbud och offentlig upphandling. Du kommer att vara ansvarig för att driva den fortsatta tillväxten inom ett strategiskt viktigt segment.

 
Det här är CANEA
På CANEA har vi en tjänste- och produktportfölj i internationell toppklass inom Management Consulting, Utbildning och IT. Vi är mycket framgångsrika, med stark och stabil organisk tillväxt. Dina nya kolleger och vänner är inte bara resultatinriktade, med spetskompetens inom ett stort antal områden - de är väldigt trevliga också.
 
Det här är ditt jobb

 • Du är områdesansvarig för Offentlig sektor och är affärsansvarig för CANEAs fortsatta framgång inom detta strategiskt viktiga område.
 • Du är direkt underställd Marknadschefen och samverkar tätt med bland annat AO-chefer, Marknadsfunktionen, Key Account Managers och konsulter.
 • Här utvecklar du, i samarbete med affärsledningen, lämpliga anbudsstrategier för olika marknader och enskilda anbudsprocesser.
 • Du bevakar också marknaden proaktivt, har koll på vilka kommande upphandlingar vi ska medverka i och bidrar till att skapa rätt långsiktiga förutsättningar för framgångsrikt anbudsarbete.
 • Du planerar, initierar och deltar vid behov också i marknadsaktiviteter riktade mot offentlig sektor i samarbete med Marknads- och Säljteamen för att ytterligare stärka varumärket och generera leads.
 • Du ansvarar för framtagande, och vid behov koordinerar anbudsskrivande till upphandlingar.
 • För de organisationer som vi får ramavtal med, planerar, organiserar och följer du upp det operativa säljarbetet i samarbete med säljledningen, samt hanterar avrop på våra ramavtal.

 
Vi utvecklar dig för framgång
Även om du är en stjärna redan i dag, vill vi ju att du ständigt utvecklas. Därför satsar vi stort på kompetensutveckling. Du får en gedigen introduktion och utbildning i våra metoder, produkter och tjänster, och du får också gå ett antal av våra egna utbildningar. Som anställd har du sedan tillgång till vårt breda utbud av utbildningar, men vi genomför löpande även andra satsningar på kompetensutveckling, både på individ och gruppnivå, för att hela tiden vässa oss. Du kan räkna med personlig utveckling i raketfart.
 
Vem är du idag?
Att du är en självständig, drivande, strukturerad och noggrann person med förmåga att hålla många bollar i luften är självklart. Lika självklart är det att du har en analytisk förmåga som du kombinerar med innovativt och strategiskt tänkande. Du är också en relationsmänniska som gillar att skapa och utveckla relationer.

 • Du har minst 3 års erfarenhet av B2B försäljning och offert- eller anbudsskrivande med mycket goda resultat.
 • Du har erfarenhet av offentlig upphandling.
 • Du är projektledande med god planeringsförmåga samt drivande och koordinerande i genomförandet.
 • Du har mycket god skriftlig framställningsförmåga på svenska.
 • Du har mycket goda datakunskaper när det gäller användning av de vanliga kontorsverktygen.
 • Du har intresse och kunnande inom IT och dess möjligheter att stödja verksamheter.
 • Troligen har du utbildning inom avtalsrätt och LOU.

 
Placering: Centrala Göteborg
Anställningsform: Tillsvidare
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Sysselsättning: Heltid
 
Nästa steg 
Välkommen in med din ansökan nu, vi väntar på dig! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.
 
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Annonsinfo


Placering
Göteborg

Typ av tjänst
Försäljning

Sista ansökningsdag
2019-09-27

Kontakt
Emelie Bohlin
0724531608
emelie.bohlin@canea.se

Ansök