Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo


Placering
Stockholm

Typ av tjänst
Consulting

Sista ansökningsdag
2020-03-07

Kontakt
Michael Åkerman
070 834 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök
Vi på CANEA söker nu en managementkonsult med fokus på verksamhetsutvecklande projektledning. Många av våra uppdrag handlar om att tillsammans med uppdragsgivare skapa en effektivare verksamhet genom att exempelvis utveckla kundens sätt att arbeta med projekt, implementera projektmodeller och coacha projektledare. Här har du som konsult möjlighet att göra stor skillnad! 

 
Våra kunder består av en mix av stora och medelstora företag inom både privat och offentlig sektor där du även kan få arbeta som kundens projektledare i olika förändringsarbeten. Våra managementkonsulter är dessutom kursledare på våra utbildningar, vilket vi tror förbättrar dig som föreläsare och talare.
 

Lär känna Melissa, en av våra managementkonsulter!

 

Vi erbjuder dig:
Hos oss får du en arbetsplats som erbjuder professionella och personliga utvecklingsmöjligheter genom bl a egen kompetensutveckling. Exempelvis har du tillgång till CANEAs kursutbud. Vi ger dig även flexibilitet, frihet och stora möjligheter att påverka i ett positivt och öppet arbetsklimat med engagerade, ambitiösa medarbetare och nöjda kunder. Genom att arbeta med olika intressanta uppdrag, företag och branscher får du också nya kunskaper och insikter.
 
Att arbeta på CANEA innebär att du kommer till ett stabilt tillväxtföretag med kompetenta och trevliga kollegor, samt en unik tjänste- och produktportfölj. Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning, hjälpsam attityd, platt organisation, högt i tak samt en stark drivkraft att uppnå resultat. Framförallt har vi kul på jobbet! 
 
Vem är du?

  • Du har erfarenhet av verksamhetsutvecklingsprojekt och projektledning, gärna i en konsultroll
  • Projekten du arbetat i faller inom områdena ledningssystem, kvalitet, effektivisering, LEAN, Six Sigma, förändringsledning, strategi m.m.
  • Du har erfarenhet av och intresse för kompetensöverföring och trivs i att hålla utbildningar som en del av ditt arbete
  • Att sätta dig in i nya situationer, förstå nya utmaningar samt sälja in lösningar till beslutsfattare faller sig naturligt
  • Det är meriterande om du har certifieringar inom projektledning
  • Du är civilingenjör, civilekonom eller har motsvarande examen på mastersnivå
  • Dina svenskkunskaper är flytande i både tal och skrift

 

Tycker du det låter intressant och vill bli vår nya kollega? Välkommen med din ansökan!
 
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Annonsinfo


Placering
Stockholm

Typ av tjänst
Consulting

Sista ansökningsdag
2020-03-07

Kontakt
Michael Åkerman
070 834 03 76
michael.akerman@canea.se

Ansök