Hoppa till huvudinnehåll

Annonsinfo


Placering
Göteborg

Typ av tjänst
IT - Leverans / Utveckling / Eftermarknad

Sista ansökningsdag
2019-04-23

Ansök
Är du i slutet av dina studier, eller kanske nyexaminerad och i början av din IT-karriär? Då är du varmt välkommen till vårt karriärevent för att se vad CANEA har att erbjuda just dig.

 

CANEA är ett stabilt tillväxtföretag där vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet, hjälpsamhet, frihet under ansvar, högt i tak och en stark drivkraft att uppnå resultat. På CANEA arbetar du med företag och branscher i olika uppdrag och storlek, såväl privat som offentligt. Vi satsar mycket på kompetensutveckling. Förutom att du får en gedigen introduktion och blir tilldelad en mentor när du börjar hos oss kommer du även få gå några av våra egna utbildningar.

 

Vilka är vi?

Vårt affärsområde IT består idag av ca 50 personer med roller som projektledare, utvecklare, systemkonsulter, applikationskonsulter, säljare och teknisk support. Vi utvecklar vår IT-produkt CANEA ONE – en unik lösning som hjälper våra kunder att bli mer effektiva i sin vardag. Vi vill nu växa tillsammans med dig som har någon typ av IT-utbildning från universitet eller yrkeshögskola.

 

Vill du veta mer om CANEA?

Varmt välkommen på vårt karriärevent!

 

När?  25 april kl.18-19:30

Var?  Packhusgatan 6 i Göteborg, entré mot älven

Hur?  Vi berättar mer om CANEA och bjuder på mat. Träffa några av våra anställda som berättar om hur en dag på jobbet ser ut och få en inblick i vår produkt CANEA ONE.

 

Antalet platser är begränsade och det är först till kvarn som gäller, så anmäl dig redan idag. Du får givetvis bjuda med fler som du tror kan vara intresserade av eventet, be dem också anmäla sig!

 

Om du undrar över något, kontakta emelie.bohlin@canea.se

 

Vi ser fram emot att träffa dig!

 

OBS! Du behöver inte bifoga CV och personligt brev i din anmälan.

Annonsinfo


Placering
Göteborg

Typ av tjänst
IT - Leverans / Utveckling / Eftermarknad

Sista ansökningsdag
2019-04-23

Ansök