Hoppa till huvudinnehåll

Kickstarta hösten med ny kompetens och personlig utveckling

Nu kan du boka höstens utbildningar och vi är redo att tillsammans lyfta dig och din verksamhet. Vår stora nyhet för hösten är att vi lanserar två nya områden med utbildningar: Ledarskap och Agil Projektledning. Satsningarna omfattar flera utbildningar som till exempel ”Ny som chef och ledare”, ”Skapa och leda högpresterande team” samt "Agil coachning". Säkra din plats redan idag bland våra nyheter.


Erik Westerberg, ansvarig för våra utbildningar på CANEA, är stolt över höstens gedigna utbud.

"Satsningen inom ledarskap leds av vår guru Jörgen Svedberg. Vi har också sett att många idag arbetar åt det agila hållet, men god kunskap om vad som fungerar medför att det blir bättre resultat. Därför lanserar vi två utbildningar inom det agila området. Samtidigt förstärker vi våra tidigare områden med en komplett Six Sigma Black Belt-utbildning. Allt håller den välkända höga kvalitet som CANEA står för" berättar Erik Westerberg, ansvarig för CANEAs utbildningar.

I höst erbjuder vi nästan 50 olika utbilningar att välja på. Våra föreläsare som kommer att leda utbildningarna har både lång egen erfarenhet och oavsett vilken kurs du fastnar för kan vi garantera att du kommer att få arbeta med dina egna utmaningar- och möjligheter. Vi vet att effekten blir både stark och varaktig när du får koppla insikter och verktyg till din egen vardag! Ladda ner hela utbildningskatalogen här.

Höstens nya utbildningar