Hoppa till huvudinnehåll

Mondi Örebro väljer CANEA ONE

Vi önskar Mondi Örebro välkomna som ny CANEA ONE-kund! Mondi Örebro tillverkar extrusionsbelagt material för industriellt bruk, tillhandahåller papper- och converteringsindustrin med produkter såsom rullomslag, risomslag för transportförpackningar, Olmo Paper® samt konsumentförpackningar. Företaget är en del av Mondi Group med 26 000 anställda och verksamhet i över 30 länder.

Mondi Örebro kommer att förstärka sitt processutvecklingsarbete med CANEA ONEs moduler för dokumenthantering, processmodellering och ärendehantering. Detta gör att företaget kan ta ett samlat grepp om kvalitetsarbetet och samtidigt öka delaktigheten genom att sprida ägarskapet för organisationens processer.

Med vår användarvänliga modul för ärendehantering, CANEA Workflow, kan bolaget samla sina ärenden i ett och samma system för bättre överblick och hantering. Med CANEA Document kommer de även skapa en klarare struktur och kontroll för dokumenthantering som också blir en viktig del i processutvecklingsarbetet för att koppla rätt dokument till respektive process. Allt som allt skapar implementeringen av de tre modulerna en möjlighet att samla all information på ett och samma ställe.

Läs mer om Mondi