Hoppa till huvudinnehåll

Personuppgiftslagring i samband med jobbansökan

När du skickar in din ansökan väljer du såklart själv vilka uppgifter du lämnar in och det är viktigt att du känner dig trygg när du lämnar information om dig själv till oss på CANEA. Dina personuppgifter kommer bara att användas inom CANEA, vi är personuppgiftsansvariga och ansvarar därmed för behandlingen av personuppgifter enligt GDPR (dataskyddsförordningen).

Din ansökan innebär att CANEA kommer att lagra och använda dina personuppgifter i rekryteringsändamål, om aktuellt. Personuppgifter innefattar namn, personnummer, kontaktuppgifter, foto, referenser samt information rörande tidigare arbetslivserfarenheter. Likaså CV, personligt brev, betyg och intyg omfattas. Den information du lämnar i samband med telefonavstämning, i e-post, i kontakt med CANEA, eller i anställningsintervju kan komma att lagras i CANEA register för att utföra rekrytering.

Har du frågor om behandlingen gällande din ansökan kan du vända dig till CANEA’s dataskyddsombud genom att fylla i det här formuläret. Om du anser att vi har behandlat dina personuppgifter felaktigt kan du även vända dig till Datainspektionen (datainspektionen@datainspektionen.se).

Den rättsliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter är CANEA’s berättigade intresse av att administrera och dokumentera rekryteringsprocessen, och i vissa fall samtycke. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta dataskyddsombudet.

Personuppgifterna kan komma att hanteras av ett så kallat personuppgiftsbiträde som sköter CANEAs rekryteringsprocess.

Du har rätt att utan kostnad få information om vilka personuppgifter som finns registrerade om dig själv hos CANEA. Om du anser att någon uppgift om dig är felaktig eller missvisande, bör du kontakta oss omedelbart. Du kan även meddela oss om du på något sätt vill begränsa hanteringen av dina personuppgifter, invända mot behandlingen eller radera dem.

Här hittar du vår fullständiga integritetspolicy.

Registerutdrag

Gör så här: Ladda ner och skriv ut den här registerutdragsblanketten, fyll i och underteckna. Blanketten kan antingen mejlas till oss på integritet@canea.se eller postas till CANEA Partner Group AB, Packhusgatan 6, 411 13 Göteborg. Märk kuvertet ”Registerutdrag”.

Vi återkommer till dig inom 30 dagar från det att vi mottagit din begäran. Registerutdraget skickas till din folkbokföringsadress. CANEA Partner Group kan inte lämna ut registerutdrag via e-post, då vi saknar digital tjänst för säker identifiering av mottagare.

Vänligen kontakta oss med detta formulär vid eventuella frågor.