Hoppa till huvudinnehåll

Sjöräddningssällskapet väljer CANEA ONE

Vi är glada att kunna hälsa Sjöräddningssällskapet välkomna som ny kund. Organisationen kommer att använda sig av vår CANEA ONE-modul, CANEA Workflow, för att effektivisera arbetet och hanteringen av testamenten.

Sjöräddningssällskapet (SSRS) är en frivilligorganisation med 74 räddningsstationer och fler än 260 räddningsenheter längs Sveriges kuster och större sjöar. Med 2 300 frivilliga sjöräddare som tillsammans räddar liv till sjöss alla tider på året.

Utöver gåvor, donationer och medlemsavgifter är testamenten en viktig del för verksamhetens fortlevnad. För att kunna effektivisera hanteringen av arbetet med testamenten har Sjöräddningssällskapet valt CANEA ONE-modulen, CANEA Workflow. Workflow kommer att hjälpa SSRS att hantera alla testamenten enligt standardiserade arbetssätt som kan utvecklas flexibelt efter framtida behov. Modulen kommer också att ge en god översikt och uppföljning över alla testamenten och förenkla kommunikation med externa parter.

Vi är stolta över att få chansen att arbeta med en organisation med ett så viktigt ändamål som Sjöräddningssällskapet och ser verkligen fram emot samarbetet. – Sven Krig, CANEA.