Hoppa till huvudinnehåll

Tack för årets Kvalitetsmässa

Förra veckan befann vi oss på Svenska Mässan i Göteborg för årets upplaga av Kvalitetsmässan. Ett par dagar med fokus på det smarta samhället och framtiden inom offentlig sektor. Vi fanns på plats både i vår monter, men också på de olika scenerna för föreläsningar inom hållbarhet, ledningssystem, förändringsledning och processorientering.

Under årets föreläsningar pratade bland annat Felicia Tengdahl om hur ni kan förverkliga ert hållbarhetsarbete. Daniel Sten diskuterade effektivare processer och ständiga förbättringar för att nå mätbara resultat inom vård- och omsorgssektorn. Vidare hörde flertalet till Kristian Guanders föreläsning om viljans påverkan på en lyckad förändringsledning. Avslutningsvis talade Kennet Larsson på mässans sista dag om hur ni inom offentlig sektor kan få ut mer av processorienteringen.

Om ni är intresserade av att veta mer om respektive ämne når ni föreläsarna på:

Felicia Tengdahl
felicia.tengdahl@canea.se

Daniel Sten
daniel.sten@canea.se

Kristian Guander
kristian.guander@canea.se

Kennet Larsson
kennet.larsson@canea.se

Med många inspirerande möten med både kunder och partners tar vi med oss nya insikter gällande digitalisering och innovation, samt hur vi kan hjälpa er att skapa en hållbar framtid inom offentlig sektor. Tack för en riktigt givande mässa!