Hoppa till huvudinnehåll

Information

  • Längd: 2 dagar
  • Pris: 595 kr
Göteborg
  • 28 okt - 29 okt
Alla priser visas exkl. moms

Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakta oss här.

CANEA ONE Användarkonferens 2021

Välkommen till Göteborg för årets Användarkonferens

Missa inte möjligheten att under ett par intensiva dagar få både inspiration, ny kunskap och träffa många andra användare av CANEA ONE. Användarkonferensen äger rum den 28-29 oktober 2021 på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg.

Så tycker tidigare deltagare

På tidigare års konferenser har, som mest, mer än 200 personer deltagit. Vi har fått mycket bra feedback från våra deltagare genom åren – så här säger några av dem.

”Bra föreläsningar med praktiska exempel. Er positiva personal som sprider glädje runt sig, härligt.”

”Konferensen var välplanerad, rakt igenom”

”Föreläsningarna var generellt av mycket bra klass”

Hålltider för konferensen

28 oktober 09.30 - 17.00 + kvällsaktivitet
Registrering från kl. 09:00

29 oktober 08.45 - 13.00
Entré öppnar från kl. 08.30

Villkor och information

Pris 595 kr per person (deltagare 1-2). Deltagare 3-5 betalar 995 kr per person, inklusive lunch och kvällsaktivitet, exklusive moms. Anmälan gäller båda dagarna inklusive kvällsaktivitet. Vid återbud senare än 6 veckor innan konferensen debiteras 995 kr, oavsett hur stor del av konferensen du väljer att avstå ifrån.

Vi följer löpande utvecklingen i dessa virustider och håller er informerade om eventets status. Vid ett genomförande av ett fysiskt event kommer konferensen och kvällsaktiviteten att genomföras i linje med de rekommendationer som förespråkas av Folkhälsomyndigheten gällande bland annat antal och avstånd.

Med tanke på det begränsade antalet platser förbehåller vi oss rätten att avboka deltagare från samma företag vid fullbokning, för att så många olika kunder som möjligt ska kunna delta.

Information

  • Längd: 2 dagar
  • Pris: 595 kr
Göteborg
  • 28 okt - 29 okt
Alla priser visas exkl. moms

Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakta oss här.

Talare på Användarkonferensen 2021

Inspirationsföreläsning

Att vända motgång till framgång - hur du förverkligar dina drömmar

Aron Anderson - Ambassadör för Barncancerfonden och inspiratör som gör det "omöjliga" möjligt

Redan vid 25 års ålder hade Aron Anderson hunnit med att få cancer fyra gånger, vara med på fyra Paralympics i tre olika sporter, vinna 10 JVM-guld i friidrott och bli förste man någonsin att bestiga Kebnekaise i rullstol.

Förutom Arons gripande historia får du även ta del av hans bästa framgångsstrategier och hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an – och nå – riktigt stora mål. Mental inställning är något som Aron lägger stor vikt vid.

En inspirationsföreläsning om hur du förverkligar dina drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft.

Kundberättelser

Kinnarps långsiktiga utveckling med CANEA Document

Sven-Åke Larsson – Kinnarps

I över 20 år har kontorsmöbeltillverkan Kinnarps arbetat med CANEA ONE för fortsatt utveckling och styrning av sitt ledningssystem.

Ta del av bolagets insikter kring arbetet med dokumenthanteringsmodulen CANEA Document och hur systemet blivit en naturlig del av medarbetarnas vardag.

Med verksamheter i över 40 länder berättar de mer om hur de skapat ett standardiserat tillvägagångssätt för framtagning av rutiner, policys och arbetssätt i allt från arbetet med certifieringar mot kvalitet och miljö, samt arbetsmiljö, till arbetsrutiner och checklistor inom tillverkning, produktutveckling och dokumentationsbevis i avtalsförfaranden.

Hur stöttar CANEA Workflow Duni i produktreklamationer och hantering av logistikavvikelser?

Kerstin Hake – Duni & Marcus Jacobsson – Rexcell

Duni levererar innovativa dukningskoncept och kreativa förpacknings- och take-away-lösningar till både företagskunder och privata kunder.

Följ med när Duni, och deras dotterbolag Rexcell, berättar mer om deras resa och de flöden vi har hjälpt dem bygga samt hur de idag använder dem. Du kommer att få höra Kerstin och Marcus beskriva hur de arbetar med CANEA Workflow för klagomål, krav, produktreklamationer och provkörning samt vilka utmaningar de ser framför sig när de ska bygga ett flöde för testning av inkommande inköpta varor.

På uppdrag med CANEA ONE – hantering av allt ifrån små till större komplexa uppdragsprojekt

Mikael Eboskog – Bohusläns museum

Bohusläns museum har en relativ omfattande projektverksamhet, allt ifrån små enkla uppdrag till stora miljonprojekt. Med ett behov av att hålla reda på alla projekts genomförande, tidsåtgång och deadlines krävdes ett flexibelt system där uppdragens skilda förutsättningar tas hänsyn till. Hör mer om när museet berättar om sina erfarenheter av CANEA Project gällande möjligheter och utmaningar i verksamheten.

Användardriven utveckling och förvaltning av CANEA

Johana Söderström & Jan Olausson – Borås Stad

Borås Stad har ca 5000 användare i CANEA, men vi har ändå satt användarna i förarsätet. Vi arbetar efter en modell där såväl kravställande som support sker så nära slutanvändaren som möjligt.

Vi kommer under seminariet ge exempel på tjänster som skapats utifrån användarnas behov, som att Samhällsbyggnadsförvaltningen skapar faktureringsunderlag för detaljplanearbetet i CANEA. Vi kommer även att gå igenom hur vi arbetar för att möjliggöra en användardriven utveckling och förvaltning av vår uppsättning av CANEA.

Kunskapspass

Digitaliserat förbättringsarbete

Mikael Göthager & Thomas Branander

Hur kan ni skapa ett fokus på rätt saker i verksamheten med en tydlig röd tråd från strategisk till operativ nivå? Hur når ni ett framgångsrikt förbättringsarbete i en distribuerad organisation, där alla inte träffas fysiskt regelbundet? Hur kan ni lyckas få förbättringsarbetet att bli en naturlig del av verksamheten med engagerande medarbetare som också tar arbetet framåt? Vi ger svar på dessa frågor och visar konkreta exempel på hur ni med hjälp av CANEA ONE får en gemensam systematik och efterlevnad i förbättringsarbetet, samt hur verktyget bidrar till insikter och underlag för beslutsfattande.

Agil strategiaktivering

John Saldin & Thomas Branander

Med ett heltäckande IT-stöd för ledningssystem som CANEA ONE kan ni skapa en röd tråd från strategi till operativ verksamhet. Tillsammans tittar vi närmare på ett ramverk för utveckling och aktivering av strategier samt hur plattformen kan användas som stöd för att uppnå målen. Vidare belyser vi strategianalys och strategiprocess för att ni lättare ska kunna definiera var ni befinner er idag och hur ni tar fram och analyserar er strategi.

ISO 27001 – introduktion till informationssäkerhet

Nicolas ter Wisscha & Sven Krig

Ta ett grepp om informationssäkerheten i er organisation. Vi ger er en introduktion till informationssäkerhet och den internationella standarden ISO 27001 samt verktygen för att kunna arbeta mer systematiskt med frågan i er organisation. Genom tips och råd får ni insikten kring hur ni kan organisera arbetet i praktiken samt hantera de risker som finns.

Lyckade projekt

Anders Östby & Johan Sandberg

Hur kan ni som organisation arbeta för att skapa lyckade projekt? Få en klarare överblick och kontroll över er projektverksamhet. Med ett tydligt ramverk förklarar vi närmare hur ni kan uppnå en ökad projektmognad i er organisation. Vi visar även hur ni kan använda CANEA ONE för bättre planering, samarbete och genomförande av projekt för att nå fler lyckade projekt.

Förändringsledning – viljan är avgörande

Kristian Guander

Låt medarbetare samt ledare vara delaktiga och ta ägarskap för att planerade förändringar ska uppnås både snabbare och med varaktiga resultat. Vi delar med oss av våra erfarenheter, tankesätt och verktyg för att skapa engagemang i organisationen. Med hjälp av 10 konkreta tips får ni grunden för att starta igång arbetet.

Kontakt vid frågor

Vid frågor kontakta Linda Särnberger på 010-459 00 28 eller linda.sarnberger@canea.se

Välkommen!

Varför gå utbildning hos oss?

4,7 av 5 i medelbetyg
25 årav erfarenhet
4000deltagare per år

Några av våra kunder

Ladda ner vår utbildningskatalog i pdf