Hoppa till huvudinnehåll

Intresseanmälan

  • Längd: 1 dag

Om du är intresserad av en utbildning fyll i en intresseanmälan

Läs mer

Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakta oss här.

Konfigurering av CANEA Workflow - Digital

Utbildningen ger dig en djupare insikt i CANEA Workflow. Du får lära dig hur du skapar en konfiguration av ett ärendeflöde i systemet med faser, formulär och regler.

Deltagarna får kunskap kring detta genom scenariobaserade diskussioner och genomgångar. Vidare fokuserar utbildningen på effektiv presentation och hantering av större mängder ärenden varför ärendevyer och exportmallar är två viktiga moment. Utbildningen rundas av med en introduktion till systemets inbyggda analysmotor, med vilken dynamiska diagram kan skapas och presenteras. Hela utbildningen bygger på att lärarledda genomgångar varvas med eget arbete i systemet.

För bästa kvalitét, använd en stabil internetuppkoppling med minst 2 Mbps. Observera att en svagt WiFi kan påverka ljud- och bildkvalitén negativt. Vi använder en programvara som gör det möjligt att dela skärmar och dokument med videouppkoppling för ljud och bild vilket gör din upplevelse bättre.

För vem?

Utbildningen riktar sig till de mest avancerade användarna i organisationen: Systemförvaltare, systemägare, superanvändare, verksamhetsutvecklare, administratörer.

Vilka förkunskaper krävs?

Kursdeltagaren behöver ha jobbat i systemet som en vanlig användare tidigare. Det innebär att man behöver ha kunskap kring hur systemet fungerar när det kommer till att hitta ärenden och jobba med ärenden, samt ha kunskap kring grundläggande begrepp som ärendetyp, ärenderoller och vyer.

Syfte och mål

Syftet är att få en djup och bred kunskap i CANEA Workflow. Målet är att, efter utbildningen, kunna konfigurera nya element i systemet, men även justera befintliga delar till förändrade krav i verksamheten

Intresseanmälan

  • Längd: 1 dag

Om du är intresserad av en utbildning fyll i en intresseanmälan

Läs mer

Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakta oss här.

Fakta om Konfigurering av CANEA Workflow - Digital

Program

Dag 1 09.00 - 17.00

  • Introduktion till kursen
  • Bygga en ärendetyp med faser, formulär och regler
  • Bygga en exportmall
  • Bygga en ärendevy
  • Bygga en analys
  • Hantera startsidor
  • Summering och avslut

Intresseanmälan

  • Längd: 1 dag

Om du är intresserad av en utbildning fyll i en intresseanmälan

Läs mer

Vi är glada över att kunna konstatera att antalet användare av CANEA ONE ökar stadigt! Vi vill med dessa öppna utbildningar tillgodose det behov som finns hos våra kunder att snabbt kunna höja kompetensen hos utvalda systemanvändare.

Daniel Sten, Affärsområdeschef CANEA IT

Några av våra kunder

Ladda ner vår utbildningskatalog i pdf